Szaktanácsadás


A szakértő csapatunk mögött Magyarország leginnovatívabb márkái sorakoztak fel a Keiser - Woodway és a Milon. A világ számos országában jelenleg is a leginnovatívabb márkák már a hazai környezetben is elérhetőek. Cégünk a Pure Sports értékteremtő munkájához nélkülözhetetlen egy szakértő team-ből álló csapat, akik egytől egyig saját területükön komoly szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek.

A Pure Sports egyedülálló abban, hogy összehozta azokat a szakembereket, akik saját területükön, Magyarországon kiemelkedő szakértelmükkel a cégünk által forgalmazott termékek mellé állítak. Büszkék vagyunk rá, hogy a szakértelmük által hozzásegítik e prémium kategóriájú termékportfólió népszerűsítését a hazai piacon.

Célunk, hogy a fogyasztói igényekhez igazítsuk naprakész tudásunkat és termékeinket, hogy ezen értékek bírtokában javithassunk ügyfeleink életminőségén.

Stratégiai támogatási területeink a következők:

  1. Üzletépítési tanácsadás

Kitejedt nemzetközi és hazai üzletépítési tapasztalatunk nagyban hozzájárul ahhoz, hogy széles körű, több szempontot figyelembe vevő, hatékony támogatást nyújtsunk újonnan induló, vagy meglévő projektjének támogatásához.

      2. Marketing tanácsadás:

 

          Komplex marketing támogatást nyújtunk a hatékony és ügyfélorientált kommunikáció érdekében a  

          következő területeken: tervezés, értékesítés előtti promóciók összeállítása, a márka népszerűsítése országos és helyi szinten, 

          együttműködés partnereivel, amennyiben erre szükség van.

      3.  Üzletág-specifikus termékkiválasztás, technológiai tervezés és tanácsadás: 

 

Cégünk az alábbi területeken nyújt egyedülálló támogatást, hogy Ön is egy sikeres üzemeltetővé váljon ebben a fejlődő, hazai fitnesz- és teljesítménysport szektorban.

  • Célcsoportoknak megfelelő termékkiválasztás
  • Helyszínfelmérés és koncepció-kialakítás
  • Sporttechnológiai koncepcióterv elkészítése - 2D, vagy igény szerint 3D formátumban
  • A termékek elhelyezéséhez szükséges gépészeti igények összeállítása és megtervezése​​ 

       4.  Üzletág-specifikus trénigek:  

 

​Az utóbbi években a cégünk által forgalmazott edzőgépek tisztes eredménnyel követeltek maguknak helyet a fitneszgépek túlzsúfolt piacán. Mivel a képviselt márkáink itthon, a tengerentúlon és Európa-szerte számos kiemelkedően népszerű edzőtermet és egyéb helyszínt szolgáltak ki professzionális edzőtermi gépekkel, világosan látszik, hogy a termékeink iránti kereslet ebben az időszakban növekedett – és még mindig növekedőben van.
Ennek köszönhetően hoztuk létre a szakértőkből álló hálózatunkat, amelyen belül hasznos információkat és tapasztalatokat cserélünk, majd továbbadjuk azokat az ügyfeleinknek.