Keiser Keiser

A gyorsan népszerűvé váló Keiser titka, hogy a kezdetektől fogva kizárólag minőségi felszereléseket kínál az igényes kereskedelmi fitnessztermeknek és szervezeteknek. Ehhez a sikerhez az általunk tervezett edzőtermi gépek otthonos kialakítása és használatuk egyszerűsége is hozzájárul.

Amikor a Keiser hátsó kerék hajtású erő-iram szabályzása berobbant a piacra megváltoztatta az emberek beltéri kerékpározásról alkotott képét. Végre jött egy gép, ami kihívás elé állította a vendégeket, és ugyanakkor lehetővé tette, hogy kontrollálják az ellenállást ,mialatt a forgó alkatrészek folyamatosan védve vannak a káros izzadság zónától.Nagyon sok ciklikus kardio rendszer választékából aKeiser kerékpárokat alkották meg edzők és lehetőségek követésével a világ minden tájáról. Ma az öröm, hatékonyság, és könnyen karbantartható kardio rendszerek tradíciója a Keiser M sorozat ciklikus kardiorendszerével folytatódik beleértve az M3 szobakerékpárt, M5 Elliptikus Trainert, az M3 Total Body Trainert és a kollekció legújabb kiegészítőjét az M3+ Szobakerékpárt.

A márkáról

A Keiser-ről

A Keiser-ről

A gyorsan népszerűvé váló Keiser titka, hogy a kezdetektől fogva kizárólag minőségi felszereléseket kínál az igényes, kereskedelmi fitnesztermeknek és szervezeteknek.

Mágneses ellenállás

Mágneses ellenállás

Az örvényáram egy elektromos örvény a vezetöanyagban, ami az idukciótól kiindulva mozgást eredményez, vagy megváltoztatja a mágneses mezőt.

Pneumatikus ellenállás

Pneumatikus ellenállás

A Keiser gépek lapsúly helyett sűrített levegővel működő (pneumatikus) gépek, melyekkel folyamatosan, állandó ellenállással dolgozhat a mozgás minden fázisában.

Termékek

Professzionális cardio termékek

Professzionális cardio termékek

Amikor a Keiser hátsó kerék hajtású erő-iram szabályzása berobbant a piacra megváltoztatta az emberek beltéri kerékpározásról alkotott képét.

Infinity termékek

Infinity termékek

A Keiser Infinity-sorozata világviszonylatban is a legelső sűrített levegővel működő kábelrendszer.

Core termékek

Core termékek

A Keiser Abdominal Air edzőgéppel egy alapvető és igen népszerű gyakorlatot végezhetünk, olyan hatékonysággal és könnyedséggel, amelyet kevés hasonló edzőgép képes nyújtani.

Felső test erősítő gépek

Felső test erősítő gépek

A forradalmian újszerű technológiának köszönhetően fölöslegessé vált az acélkábel beépítése a Keiser Lat Pull Down Air 250 edzőgépbe.

Alsó test erősítő gépek

Alsó test erősítő gépek

A Leg Press 250 ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Leg Press 300, azzal a módosítással, hogy ez esetben kétoldali mozgatással történik az edzés.

Keretek

Keretek

 Keiser edzőtermi rack-rendszere a szabad súlyok hatékonyságát és a Keiser pneumatikus edzőtermi felszerelések határtalan felhasználási lehetőségeit egyesíti.