Professzionális cardio termékek

Amikor a Keiser hátsó kerék hajtású erő-iram szabályzása berobbant a piacra megváltoztatta az emberek beltéri kerékpározásról alkotott képét. Végre jött egy gép, ami kihívás elé állította a vendégeket, és ugyanakkor lehetővé tette, hogy kontrollálják az ellenállást, mialatt a forgó alkatrészek folyamatosan védve vannak a káros izzadság zónától.Nagyon sok ciklikus kardio rendszer választékából a Keiser kerékpárokat alkották meg edzők és lehetőségek követésével a világ minden tájáról. Ma az öröm, hatékonyság, és könnyen karbantartható kardio rendszerek tradíciója a Keiser M sorozat ciklikus kardiorendszerével folytatódik beleértve az M3 szobakerékpárt, M5 Elliptikus Trainert, az M3 Total Body Trainert és a kollekció legújabb kiegészítőjét az M3+ szobakerékpárt.

Mindent egybevetve, ezért lehet a Keiser a SCIFIT (featuringscientificsolutionsforfitness-kiemelt tudományos megoldások a fitness-ért) első számú észak-amerikai kiszolgálója és disztribútora.

M3 Indoor Cycle

M3 Indoor Cycle

A Keiser M3 Indoor Cycle számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek egyedivé teszik a terméket a teremkerékpárok piacán.

M3+ Indoor Cycle

M3+ Indoor Cycle

A Keiser M3+ szobabicikli rendelkezik az évek óta kiemelkedően népszerű M3-as modell összes műszaki tulajdonságáva, és még többel is: a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően még alaposabb kardio-edzést tesz lehetővé.

M3 Total Body Trainer

M3 Total Body Trainer

A Keiser M3 Total Body Trainer a legújabb eszköz a Keiser Cardio M-sorozatában. Ugyanarra a mágneses ellenállásrendszerre épül, mint a népszerű M3 szobabicikli. Teljes testedzésre, illetve az alsó- és a felsőtest független edzésére egyaránt kiválóan alkalmas.

M5 Crosstrainer / Ellipszisjáró

M5 Crosstrainer / Ellipszisjáró

A Keiser M5 crosstrainert különleges kialakítása egyedülállóvá teszi az edzőtermi eszközök piacán