Curve

A CURVE, a futópadok FERRARI-ja. Kialakítása, működése semmilyen más eszközhöz nem hasonlítható. Legkiemelkedőbb egyedisége a szabadalmaztatott futófelület, mely közel súrlódásmentes hajtásláncot hoz létre, így rendkívül hosszú élettartamot biztosít a felhasználó számára. Sokak számára a CURVE „életük legjobb befektetésének bizonyult”, hisz működését és a felhasználói élményt tekintve, nincs versenytársa a piacon.

A CURVE estében nincs motor, ami elkopjon, nincsenek gombok, amik bonyolulttá teszik a beállítást, nincs sebességhatár, nincsenek égbe nyúló villanyszámlák, egy dolog van csak: ÉLMÉNY.

A CURVE sikert, dinamikát, izgalmat hoz az edzőtermekbe, legyen szó teljesítményedzésekről, cardioról, sportágspecifikus erőnléti edzésekről vagy rehabilitációról.

A WOODWAY futópadjai az egyetlenek a világon, melyek az ütközés pontjában nyelik el a kinetikus energiát, így csökkentve az ízületeket, izmokat, kötőszöveteket érő káros hatásokat. Az egyedi, gumiléces technológia jelentős mértékben felgyorsítja a rehabilitációs folyamatokat, melynek alapvető fontosságú részét képezik a futópados edzések.

 

A CURVE további, kiemelkedő tulajdoságai közé tartozik a motor nélküli működés és az innovatív ívelt kialakítás, melynek köszönhetően, az elliptikus pálya lehetővé teszi a helyes talajfogási technika elsajátítását. Mivel a felhasználó saját maga hajtja a futófelületet, közel 30%-kal nagyobb a kalóriaégetés.

A CURVE kiválóan alkalmas a sprintelési mechanizmus továbbfejlesztésére, gyorsasági edzésekre és a futóteljesítmények növelésére. A felhasználó a testsúlypont áthelyezésével szabályozatja a sebességet.

A hagyományos futópadokkal ellentétben, mivel nincs motor, és a puha, gumis futófelület elnyeli a lépések zaját, a CURVE működése rendkívül csendes, szinte hangtalan.

Tökéletes technológia nem mindennapi élménnyel.

 

A WOODWAY futópadokat a hagyományos futópadok hiányosságainak figyelembe vételével tervezték. Mérnökeinek célja az volt, hogy kialakítsanak egy biztonságos és kényelmes futófelületet, mely csökkenti a felhasználó ízületeit érő terhelést és súrlódást, kényelmesebbé téve ezáltal a használatot. A siker két kulcsfontosságú pontban rejlik: a golyócsapágyas kialakítás, mely gyakorlatilag kiiktatja a súrlódást és az ezzel járó kopást, illetve, egy teljesen egyedi, gumi léces futófelület, mely tudományosan bizonyított, hogy 90%-ban elnyeli az ütközés erejét. Látván az egyedi technológiát és az evvel párosult rendkívüli előnyöket, méltán kijelenthetjük...

A WOODWAY futópadoknál nincs jobb a piacon!

                                                                                                 

Előnyök

  • 150.000km megtétele szalag csere nélkül                                
  • Nincs maximális sebességhatár
  • Nincs motor, nincs kopás, minimális karbantartás
  • 100 % energiatakarékos, nem igényel áramot
  • Az elliptikus pálya lehetővé teszi a helyes talajfogási technika elsajátítását
  • Önmeghajtásos kialakítása révén közel 30%-kal több kalóriaégetés
  • A sebesség a súlypont változtatásával szabályozható
  • Nincs szükség szalagigazításra, feszítésre
  • Szinte hangtalan

         

Technikai adatok