Fitness termek

 

A WOODWAYNÁL tisztában vagyunk azzal, hogy a teremüzemeltetés szempontjából, vállalkozása sikere  az eszközök fenntartására és a tagok megtartására vezethető vissza. Ha a WOODWAY-t választja, biztos lehet abban, hogy vendégei a világ legigényesebb futópadjait használják, melyeket nemcsak profi sportolók, híres atléták, hanem felismervén rendkívüli előnyeit, számtalan fitness központ is előszeretettel részesít előnyben. 

 

A WOODWAY futópadokat a hagyományos futópadok hiányosságainak figyelembe vételével tervezték azzal a szándékkal, hogy kialakítsanak egy biztonságos és kényelmes futófelületet, mely csökkenti a felhasználók ízületeti érő terhelést és súrlódást, kényelmesebbé téve ezáltal a használatot. 

A WOODWAY futópadokon olyan a futás, mintha puha tűlevelekkel borított erdei talajon futnánk. Páratlan.

 

A WOODWAY futópadok dinamikát, szakértelmet, csúcsminőséget és hosszan tartó sikereket hoznak a terem életébe mindezt összehasonlíthatatlan felhasználói élménnyel párosítva.

 

 Gondolta volna?

-A szabadalmaztatott futófelület átlagosan 150 000 mérföldig használható anélkül, hogy cserélni, állítani, feszíteni kellene a szíjat.

-Az alacsony súrlódású golyóscsapágyas átvivő rendszer szükségtelenné teszi a hagyományos futófelületet, és ezzel együtt annak    

 felnyitását, olajozását

-A hagyományos futópadokhoz képest lényegesen kevesebb/ritkább karbantartást igényel, csökkentve ezzel a működési költségeket.

-A hagyományos futópadoknál 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt

-Egy fokozott használatnak kitett hagyományos futópad költsége és karbantartása akár négyszerese is lehet a WOODWAY

 futópadokénak

-A WOODWAY a világon az egyetlen futópad, mely az ütközési pontban nyeri el a kinetikus energiát, csökkentve ezáltal az ízületeket,    

 izmokat, kötőszöveteket érő káros hatásokat

 

Győződjön meg Ön is a WOODWAY egyediségéről!

Látogasson el Referencia oldalunkra, vagy tekintse meg Kiemelt médiánkat!

Curve

Curve

Minőség, egyediség, hatékonyság az edzésekben mindez minimális költségekkel.

PATH

PATH

Ha a teljesítmény a mérvadó, de szűkében van a hellyel, a PATH a lehető legjobb megoldást kínálja fitness termének.