Medical

A WOODWAY-el ismét a régi lehetsz

 

A WOODAY-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a lehető legjobb megoldást kívánja biztosítani ügyfelei számára. Különösen fizikoterápiára, kardiológiai rehabilitációra, elhízásos megbetegedések és egyéb rehabilitációs alkalmazásokra tervezett speciális futópadjainkat évtizedek óta előnybe részesítik a szakorvosok. A WOODWAY futópaddal biztos lehet abban, hogy a diagnosztikai eredmények megbízhatóak lesznek a felhasználó súlyától és termetétől függetlenül.

Kizárólag a WOODWAY gumirozott léces futófelülete nyeli el az ütközési pontban a kinetikus energiát. A lécek puhaságukkal, a legtökéletesebb futófelületet és a legkényelmesebb mozgás élményét biztosítják a felhasználó számára. A Shore-féle 38-43 típusú keménységű gumiléc egyedi kialakításnak köszönhetően, az izmokra, ízületkre, kötőszövetekre kifejtett káros sokkahatást akár 90%-ban is csökkenti.

Az orvosilag minősített párhuzamos kapaszkodók támasztékot és biztonságos érzést nyújtanak a pácienseknek. A korlátokon kívül minden egyes WOODWAY futópad mágneses biztonsági szalaggal és mozgatható vészkikapcsolóval is fel van szerelve.  A WOODWAY futópadok nagyon pontos sebességmérést biztosítanak, így precíz tesztelési eljárások elvégzésére kiválóan alkalmasak.

 

A WOODWAY felhasználó rendszer kijelzője pontos mérési adatokat  és vizsgálati ismétléssel kapcsolatos információkat közvetít.

 

• Egyszerűen használható LCD érintőképernyőjén menüvezérelt működés

•  A terapeuta kényelmesen külső vezérléssel szabályozhatja sebességet, a megállást és az emelkedést

• Előre telepített orvosi tesztciklusok (pl. Conconi, Cooper, Bruce, stb. )

• Automatikus szívfrekvencia mérés

• 18 előre beállított program

200 egyénre szabott program készíthető/tárolható

• Kijelző pontos leolvasást ad a sebesség, távolság, emelkedő , pulzus , idő -és kalória felhasználásról

 

Nálunk biztonságban van az egészséged!

 

PPS MED

PPS MED

A PPS Med az egyik legkeresettebb orvosi model és az első választás azok számára, akik a széleskörű felhasználhatóságot keresik. Legyen szó rehabilitációról, ortopédiai kezelésről, sportorvoslásról vagy fiziko terápiáról, a PPS Med a piac legkiválóbb futópadjával áll rendelkezésre.

PPS Plus

PPS Plus

A PPS Plus ideális megoldást jelent azok számára, akik a járás könnyítéséhez keretet igényelnek. Az orvosilag minősített, teljes mértékben állítható kapaszkodókkal számtalan lehetőség nyílik a magasság és a szélesség állítására.

LokoStation

LokoStation

A LokoStation-t kifejezetten arra a célra fejlesztették ki, hogy a féloldali/haréntbénulásból vagy szélütésből felépülő, járásban korlátozott páciensek a rehabilitációs és kondicionálós tréningek során egy ellenőrzött és biztonságos környezetben vehessenek részt.

LokoHelp

LokoHelp

A LokoHelp egy elektromechanikus járástréner, amely a „végfelhasználó”-elven alapszik. A testsúlyt tartó, illetve nem tartó láb mechanikus megtámasztása úgy történik, mintha a LokoHelp a kinematikus lánc utolsó ízülete lenne.