Performance

Komoly sportolónak, komoly felszerelés jár. Függetlenül attól, hogy a kitartás, vagy az erő és a sebesség túlszárnyalása a cél, amivel a versenytársaktól kitűnhetünk, a sportolók bármelyike szüntelenül keresi az utat ahhoz, hogy egy kis PLUSZ előnyre tegyen szert. Az elkötelezettségünk, tapasztalatunk és szakértelmünk segítségével számos olyan technológiát, korszerű és egyedi futópadot fejlesztettünk ki, melyek hatékonyabb edzést tesznek lehetővé, javítva ezzel az sportolók eredményeit.

A WOODWAY futópadok páratlan előnyöket nyújtanak az edzésben és a kondicionálós tréningben, mert működésüket tekintve merőben eltérnek a hagyományos futópadoktól. Minden egyes futópadot a szabadalmaztatott futófelülettel és csapágyrendszerrel terveztek. A vulkanizált gumis futófelület, teljesen puha, párnázott alapot biztosít, ugyanakkor megtartva a járás természetes biomechanikáját.

A WOODWAY futófelület tökéletesen csökkenti minden egyes lépésnél a káros erőhatást, míg a hagyományos futópadoknál a fa felületre feszített PVC, gyapjú és műanyag szalag keménnyé teszi a futófelületet és megerőlteti az ízületeket, izmokat és inakat.

A hagyományos futópadokkal ellentétben a WOODWAY  szíja nem csúszik, így valós, a felhasználó testsúlyától független sebesség kalkulálható.

Minden egyes futópad az egyéni elvárások tekintetében lett kialakítva.  A technológia, hatékonyság és teljesítmény kategóriájában a Woodway futópadoknál nincs jobb befektetés.

Sikeres sportolókká kemény munka, elhatározás és koncentrálás által válunk. A Woodway ehhez a legjobbat kívánja nyújtani sportolóinak.

 

Miért edzene mással, mint a legjobbal?

 

 

4FRONT

4FRONT

A 4FRONT az elmúlt 40 év tervezésének és innovációjának a csúcspontja. Nemcsak egy újabb futópad a piacon, hanem megtestesíti mindazt a felelősséget, amit a csúcsminőségű innovációk, a hosszú élettartam és a felhasználók kényelme iránt vállaltunk.

PRO

PRO

Ha atlétikai edzésekről van szó, ennek a futópadnak nincsenek korlátozó tényezői. A PRO nagyobb, gyorsabb és pontosabb méréseket ad mint bármely más futópad. A legtökéletesebb eszköz a teljesítmény edzésekhez, tesztelésekhez. 

CURVE

CURVE

A CURVE ˝az atléták kedvence˝. Ha teljesítményről van szó, a CURVE páratlan technológiát és utánozhatatlan minőséget jelent. Egyedi kialakítású futófelülete lehetővé teszi, hogy korlátlan sebességhatárok mellett végezhessük cardio edzésünket.

FORCE

FORCE

A FORCE a legtökéletesebb eszköz a sebesség és a gyorsulás edzésére, mivel lehetővé teszi az atléták teljesítményének mérését, legyen szó távolságról, időről, erőkifejtésről és energiáról. A beépített számítógépes vezérlés lehetővé teszi a testre szabott, fokozatos megterhelés beállítását.