Kérdésed van?

Milyen célokat szolgál a Pure Sports bemutatóterem?

Az innovatív technológiát használó Keiser és Woodway termékcsaládok eszközeinek tesztelésére alkalmas bemutatóterem Üröm természetközeli részén található.

A Pure Sports bemutatóterem úgy került kialakításra, hogy lehetőséget biztosítson az eszközök kipróbálására és az innovatív sport technológiák tesztelésére. A bemutatóteremben többféle különböző Keiser és Woodway kardió és erőfejlesztő gép található. Az eszközök működése és lényeges funkciók megismerése gyakorlati úton, próba használattal tesztelhető. Próba edzés során kipróbálhatók a Keiser termékcsalád levegő ellenállással működő funkcionális edzőgépei, a mágneses ellenállást használó Keiser teljes testedző, vagy M3i teremkerékpár és akár a Woodway futópadok többféle típusa is.

A próba edzés során a hatékonyság összemérhető a klasszikusnak számító lapsúlyos rendszerekkel, a hagyományos edzésmódszerekkel, és az eredményességről azonnali visszajelzés szerezhető az edzőgépeken található teljesítmény ellenőrző monitorokon keresztül. Az innovatív technológia szempontjából lényeges információk megismerésében a Pure Sports szakképzett szakmai csapata áll rendelkezésre.

A bemutatóterem és a szakképzett csapat személyes konzultáció céljából időpont egyeztetéssel rendelkezésre áll hétfőtől – péntekig, 8:00 – 16:00 óra között, Budapesten, a Sun Garden épületben, bejárat a Nagyszombat utcából.

Az időpont egyeztetés, kapcsolatfelvétel az alábbi email elérhetőségen, telefonszámon vagy online lehetséges. Lépj velünk kapcsolatba még ma! E-mail: info@puresports.hu tel.: +3630 994 9448, vagy jelentkezz on-line az alábbi időpontegyeztetés gombra:

Pure Sports bemutatóterem Keiser levegőellenállás és mágnesellenállás edzőgépek

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.