Mitől lehet látványosan eredményes az edzőterem?

Egy edzőterem vagy fitnesz terem kialakítása, fejlesztése nem egyszerú feladat.

Milyen célra hoznád létre az edzőtermet?

Készülhet otthonra, saját magadnak vagy a családodnak, barátaidnak, de lehet sportoló gyerekek fejlesztésére, esetleg felnőttek állóképességének, gyorsaságának fejlesztésére, rehabilitációra. Vagy idősebbek fizikai kondíciójának és egészségének megőrzésére majd megerősítésére. Itt csak néhányat említünk, de ezek kombinációjával akár több célra alkalmas termet is kialakíthatsz.

Bármilyen edzőterem az aminek a létrehozása a cél, mindenképpen sokrétű odafigyelést igényel. Minden környeztre, minden helyzetre, minden célcsoport számára más megoldás lehet az, ami eredményt hoz.

Mitől lehet hatékonyabb az edzés, és miért nem sérülnek le azok, akik ezeken a gépeken edzenek?

Olyan lehetőségeket mutatunk be, amelyek már beváltak néhány helyen, például NFL, NHL, Real Madrid, Honvéd, FTC, Győri ETO, MTK, ORI, hogy csak párat említsünk.

Nem csak a gépeket próbálhatod ki, hanem a technológiák lényegét is megértheted. A személyzet számára képzést nyújtunk, hogy a legtöbbet hozhasák ki a berendezésekből.

Kíváncsi vagy, hogy mi a Pure Sportsnál milyen lehetőségeket kínálunk erre a helyzetre?

ELJÖVÜNK HOZZÁD, KI SEM KELL MOZDULNOD!

A Pure Sports demófurgon nem csak a legkorszerűbb technológiákat hozza el, hanem a kérdéseidre is választ kaphatsz egy személyes találkozó keretében.

Nem csak kipróbálhatod az eszközöket, hanem a hatékonyságfejlesztés legújabb lehetőségeibe is bepillantást nyerhetsz, a saját helyszíneden.

HOGYAN MŰKÖDIK A PURE SPORTS DEMÓFURGON, ÉS MIT KELL TENNED, HOGY TÉGED IS MEGLÁTOGASSON?

1.
Jelentkezz most!

Görgess lejjebb és töltsd ki a jelentkezési lapot, amiben írd meg a telefonszámodat, ahol visszahívhatunk.

Esetleg azt is jelezheted, hogy mi az az időpont, amikor a saját helyszíneden feltennéd a kérdéseidet és kipróbálnád az eszközöket.

2.
Az esemény

A megbeszélt időpontban a Pure Sports demófurgonnal megérkezünk a helyszínre. Kardió, futó és erőfejlesztő eszközöket is hozunk. Azt is elmeséljük, hogy mitől lehet hatékonyabb az edzés és gyorsabb a rehabilitáció.

Hogy világszerte elismert sportolók miért ilyen gépeken készülnek fel a megmérettetésekre? Erről magad is meggyőződhetsz most.

3.
Mennyibe kerül?

Visszaigazolt, előre egyeztetett időpontra érkezünk, hogy bemutassuk neked az eszközöket és lehetőségeket termed fejlesztésére.

Ez egy ingyenes szolgáltatás, csak abban az esetben számlázzuk ki az útiköltséget, ha az előre egyeztetett időpontban mégsem jelensz meg a megbeszélt helyen.