Hogyan alakíts ki edzőtermet, ami vonzza, és meg is tartja a vendégeket?

 

Egy edzőterem vagy fitnesz terem kialakítása, fejlesztése nem könnyű feladat. Sokrétű odafigyelést igényel, és minden környeztre, minden helyzetre, minden célcsoport számára más megoldás lehet az, ami eredményt hoz. Kíváncsi vagy, hogy mi a Pure Sportsnál milyen lehetőségeket kínálunk erre a helyzetre?

Tudjuk, hogy elfoglalt vagy, ezért létrehoztuk a Pure Sports demófurgont, amely akár a te helyszínedre is eljöhet.

ELJÖVÜNK HOZZÁD, KI SEM KELL MOZDULNOD SAJÁT KÖRNYEZETEDBŐL!

A Pure Sports demófurgon nem csak a legkorszerűbb technológiákat hozza el, hanem a kérdéseidre is választ kaphatsz egy személyes találkozó keretében.

Nem csak kipróbálhatod az eszközöket, hanem a hatékonyságfejlesztés legújabb lehetőségeibe is bepillantást nyerhetsz, a saját helyszíneden.

HOGYAN MŰKÖDIK A PURE SPORTS DEMÓFURGON, ÉS MIT KELL TENNED, HOGY TÉGED IS MEGLÁTOGASSON?

1.
Jelentkezz most!

Görgess lejjebb és töltsd ki a jelentkezési lapot, amiben írd meg a telefonszámodat, ahol visszahívhatunk. Esetleg azt is, jelezheted, hogy mi az az időpont, amikor a saját helyszíneden feltennéd a kérdéseidet és kipróbálnád az eszközöket.

2.
Az esemény

A megbeszélt időpontban a Pure Sports demófurgonnal megérkezünk a helyszínre. Kardió, futó és erőfejlesztő eszközöket is hozunk, különleges felszereléseket, amelyekkel hatékonyabb az edzés, gyorsabb a rehabilitáció, és nincs sérülés. Hogy világszerte elismert sportolók miért ilyen gépeken készülnek fel a megmérettetésekre?

Erről magad is meggyőződhetsz most.

3.
Mennyibe kerül?

Visszaigazolt, előre egyeztetett időpontra érkezünk, hogy bemutassuk neked az eszközöket és lehetőségeket termed fejlesztésére.

Ez egy ingyenes szolgáltatás, csak abban az esetben számlázzuk ki az útiköltséget, ha az előre egyeztetett időpontban mégsem tudod meghallgatni a prezentációt.