Kérdésed van?

Edzőtermet vezetsz? Ez most NEKED szól!

ezeken mulhat edzőtermed sikeressége

Oszd meg ezt a bejegyzést

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Fittnek lenni ma már nem egy különleges kiváltság, hanem szerves része egyre több ember életének. Egyre több társunk aktívan tesz azért, hogy fitt és egészséges legyen. Ledőltek a korlátok, nemre és korra való tekintet nélkül, mindenki szeretne egészségesebb és fittebb lenni. Az igény tehát helyben van, ennek ellenére azt látjuk, hogy számos edzőterem és fitnesz terem ma is küzd a megmaradásért.

Ha edzőtermet vezetsz, pontosan tudod, hogy ahhoz, hogy sikeresen és eredményesen működjön egy edzőterem vagy fitnesz terem, számos tényezőt kell egyensúlyban tartani.

Ha ezek közül csak egy is elbillen, könnyen lehet, hogy oda a nyereség – és ez nem is a legrosszabb dolog, ami történhet.

Rájöttünk, hogy a Pure Sports-nál sokféle szakterületről és nézőpontból gyűjtöttünk tudást az évek során. Ezért számunkra evidens, hogy mire kell odafigyelni ahhoz, hogy egy edzőterem vagy fitnesz terem ne csak működjön, hanem sikeres is legyen. Gondolkodtunk, hogy miképpen tudnánk minél több vezetőhöz eljuttatni ezeket az információkat.

Azt szeretnénk elérni, hogy sorvezetőt nyújtsunk a teremvezetők számára.

Hogy ötletet adjunk áttekinteni a terem működését vállalkozási szempontból.

Ezért készítettünk egy anyagot, amelyben ezeket a tudnivalókat pontról pontra összefoglaltuk.

Reméljük, hogy sikerül gondolatokat ébreszteni, cselekvésre ösztönözni, lelkesíteni. Megoldási javaslatokat részletesebben kifejtve egy e-mail sorozatban is küldünk – ha szeretnéd letölteni és elolvasni az anyagot, akkor biztosan az e-mail sorozat is NEKED való.

Az alábbi linkre kattintva iratkozhatsz fel és töltheted le a 7 KRITIKUS PONT – EZEKEN MÚLHAT EDZŐTERMED SIKERESSÉGE című kiadványunkat.

Ezután nincs más dolgod, mint figyeld a postaládádat és olvasd az e-maileket amelyeket ebben a témában küldünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőként az újdonságokról!

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.