Kérdésed van?

Exkluzív Keiser terem nyílt Győrben!

Oszd meg ezt a bejegyzést

Exkluzív Keiser terem nyílt Győrben!

Június 18-án nyitotta meg kapuit Győrben a Kálvária út 55. szám alatt az európai színvonalú FIRST Mozgás Stúdió. Az exkluzív környezet, az egyedi technológiájú Keiser és Woodway eszközök és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberek a legmagasabb szinten nyújtanak segítséget mind a professzionális sportolók mind a mozgás örömét kereső hétköznapi vendégek számára.

A stúdió kiemelt hangsúlyt fektet a preventív egészségmegőrzésre, valamint a műtéteket, sérüléseket követő rehabilitációs programokra is.

A biztonságot szem előtt tartva az elsődleges szempont volt, hogy az edzések valós értékek alapján mérhetőek legyenek. A mérhetőség nem csak pulzus kontroll által valósul meg, hanem a Keiser cardio és pneumatikus erőfejlesztő gépei egyedi módon lehetővé teszik a teljesítmény mérését is.

Minden edzés személyi edzővel zajlik, az edzéseket állapotfelmérés és mozgásminta szűrés előzi meg. A Kesier gépeken végezhető különböző tesztek és protokollok segítségével a képességek egyéni szinten mérhetők és nyomonkövethetők. Mindez lehetővé teszi, hogy a vendégek részére személyreszabott edzésprogram készüljön edzési céloktól, kortól és fittségi állapottól függetlenül.

 

Kedvcsinálóként tekintsétek meg az alábbi videót a megnyitóról:

További információ erre a linkre kattintva érhető el.

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.