Kérdésed van?

Ilyen volt az EXOS Budapest 2019

EXOS Budapest 2019 végzős csapat

Oszd meg ezt a bejegyzést

EXOS Budapest 2019 – Megkérdeztük a résztvevőket, milyen volt?

Nézd meg ezt a videót, ha szeretnéd tudni, hogy kinek ajánlott az EXOS, és akkor is, ha szeretnél látni embereket, akiknek szakmai tudása, felkészültsége új dimenzióba lépett és akik pont most kaptak egy új lendületet karrierjük további építéséhez.

“Egy teljesen új látásmódot sikerült megismernem az Exos által.” … “Javasolnám erőnléti edzőknek első sorban, de akár személyi edzőknek és utánpótlás edzőknek, sportági edzőknek is, mert egy olyan metodikát képvisel, amelyről úgy gondolom, hogy a legmodernebb és a legjobb rendszer.”

Morvai Anna, erőnléti és rehabilitációs edző, Nyíregyházi Sportcentrum

Morvai Anna erőnléti és rehabilitációs edző

 

“Az eddig megszerzett tudásomat úgy érzem, hogy nagyon jól rendszerbe tudta foglalni ez a négy napos képzés.”

Laczkó Attila erőnléti edző, Kispesti Sportegyesület Röplabda Szakosztály

 

“Mindenképpen ajánlom az edzőknek, gyógytornászoknak és sportban foglalkozóknak, akiknek van kedvük a teljesítmény fejlesztésben fejlődni. Talán ez már nem is kedv kérdése, hanem egy elvárás.”

Széll Gábor, gyógytornász, erőnléti edző, Debreceni Kosárlabda Akadémia

Megkérdeztük John Stemmermannt az EXOS teljesítményfejlesztésért felelős alelnökét, milyen volt újra Budapesten előadni, és milyen volt a hallgatósága 2019-ben?

“Úgy veszem észre, több fiatal edzővel dolgozunk most, akik jobban értik és nyitottabbak a pár éve megjelent progresszív megközelítésre a funkcionális edzés területén. Könnyebben megértjük egymást, mint a korábbi években és ez évről évre könnyebb lesz. Az idei csoport fantasztikus volt, nagyon jól lehetett velük együtt dolgozni: szuper kérdéseik voltak, nagyon elköteleződtek. Mindent egybevéve remek hét volt.

Nem tudom mennyire magyar sajátosság, de talán inkább általánosan elmondható, hogy a szakemberek rengeteg különböző ötlettel, gondolatmenettel, szervezettel és csoporttal találkoznak, széles körben fejlesztik a tudásukat. Meg kell tanulniuk az alapelvek segítségével saját megközelítést kialakítani, és nem egyszerűen csak konkrét válaszokat várni egy adott szituációra. Mert nagyon sokszor egy adott helyzetre várnak választ, de általában sok a változó. Ezért ahhoz, hogy az adott ponton a helyes választ megtaláljuk, minden tényezőt meg kell ismernünk, meg kell értenünk és át kell beszélnünk.

Ráadásul könnyen lehet, hogy az a válasz aztán nem is helyes, és újra változtatnunk kell.

Meglehetősen általános, hogy a tanfolyamokon sokan válaszokat akarnak, és nem információt, aminek segítségével maguk adhatnak válaszokat.”

John Stemmermann, teljesítményfejleszésért felelős alelnök, EXOS, Egyesült Államok

Köszönjük ezt az élményt John-nak és a lelkes résztvevőknek, Évának aki a John szavait magyar nyelvre tolmácsolta – számíthattok a Pure Sports szervezésére jövőre is, hamarosan kitűzzük a Phase 2 dátumát.

A Pure Sports idén negyedik alkalommal szervezte meg az edzőknek, teljesítmény edzőknek, szakági edzőknek, gyógytornászoknak, rehabilitációs tanácsadóknak, testnevelő tanároknak és egyéb, sportban dolgozó szakembereknek szóló EXOS Performance Mentorship továbbképzést Budapesten. A Phase 1 tematikáját megismerheted erre a linkre kattintva.

 

Ha már elvégezted a tanfolyamot, katt a linkre, csatlakozz az EXOS Budapest Facebook csoporthoz.

 

Téged is szeretettel várunk az EXOS Budapest Facebook csoportban, aki érzed a vonzást, hogy szükséged van az EXOS által nyújtott új generációs megközelítésre a munkádban, és jelentkeznél a 2020-as tanfolyamra. Tudod, korszerűbb tudás, könnyebben elérhető siker, nagyobb szakmai elismertség, több bevétel. Miközben végig jól érzed magad a munkádban és az ügyfeleiddel. Win-win megoldás.

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.