Kérdésed van?

2019 novemberében újra EXOS – idén új helyszínen!

Exos performance mentorship phase 1

Oszd meg ezt a bejegyzést

2019 novemberben újra

EXOS Performance Mentorship Phase 1 képzés Budapesten,

a helyszín ezúttal a Budapesti Műszaki Egyetem. Jegyek jelenleg kedvezményes áron kaphatók. Az itt következő link közvetlenül az EXOS jegyvásárlás oldalára vezet, ahol további információk várnak, és jelentkezni is lehet a rendezvényre.

Az Exos 2019 esermény Facebook oldalát itt találod.

Hogy mitől különleges az EXOS?

Képzelj egy egy olyan intézményt, amely az emberi teljesítmény határiait tanulmányozza, kutatja, feszegeti a 90-es évek vége óta. Nem csupán edzéssel foglalkoznak, hanem az edzés minden körülményét figyelembe véve érnek el egyre nagyobb sikereket. EXOS módszert alkalmaznak számos élsportoló mellett az amerikai hadseregben, a tűzoltóságnál, az egészségügyben, és a világ 600 pontján, mintegy 1,2 millió ember edzésénél.

Budapesten a képzést JOHN STEMMERMAN, az EXOS teljesítmény alelnöke tartja. John nem csak a módszer fejlesztésében vett részt személyesen, hanem az elmúlt évek során több képzést tartott itt, a budapesti edzőkkel is van tapasztalata és kapcsolata. Az angol nyelven tartott előadásokat szinkrontolmács fordítja magyarra a helyszínen.

Figyeld a híreink rovatunkat, amelyben rendszeresen közzéteszünk tartalmakat az EXOS szakembereinek írásaiból, ezek edzőterem vezetéssel, táplálkozással, edzőtermek jelenével és jövőjével, rehabilitációval és egyéb fontos dolgokkal kapcsolatosak, amelyekről ennyire hiteles forrásból, első kézből nem nagyon olvashatsz.

Arról, hogy a korábbi eseményekről milyen tapasztaltatot gyűjtöttek a személyi edzők és az élsportolók edzői, már írtunk korábbi bejegyzésünkben, amit itt olvashatsz.

A tervezett programot és és egyéb tudnivalókat nyomtatható vagy elmenthető formátumban az alábbi képre kattintva letöltheted.

 

EXOS 2019 szórólap pdf
Szórólap pdf letöltéséhez kattints a képre.

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.