Kérdésed van?

fitnesz GYM Club: Keiser és Woodway egyedülálló technológia az edzőtermekben!

A koncepció célja, hogy a megszokott hétköznapi eszközök mellé beintegráljuk a Keiser és a Woodway technológia sokszínűségét és egyediségeit! Ezen eszközök használatával a vendég egy biztonságos, hatékony és rendkívül élménygazdag edzésen vehet részt!

Az eszközök innovációjának köszönhetően bizonyítottan új ügyfeleket szerezhet, ezáltal növelve a terem presztizsét, ügyfélkörét és bevételét.

Legyen biztos abban, hogy az általunk kínált fitnesz eszközöket a fitnesz tudomány is támogatja, már évtizedek óta.

Ezen előnyök magában hordozzák, hogy az ügyfelek és az invesztorok egyaránt sikeres és hosszútávú megoldásban gondolkodhatnak ezen termékekkel.

Pure Sports bemutatóterem Keiser levegőellenállás és mágnesellenállás edzőgépek

A Keiser gépeken akár 5 edzéstípust tudunk végezni egyetlen eszközön!

HAGYOMÁNYOS

(erő és izomépítés, testépítés) Az edzés ugyanúgy történik, mint a hagyományos vassúlyokat használó gépeken: viszonylag gyors koncentrált (feszítő) szakaszt lassú, kontrollált negatív szakasz követ.

GYORSASÁG

Azzal, hogy dinamikusan végezheted mind a koncentrikus mind az excentrikus, azaz negatív szakaszt, a neuromuszkuláris rendszeredet és az izmaidat is maximális gyorsaságúra fejleszted.

DINAMIKUS ERŐ

Erő-edzésnél a dinamikus, gyors, koncentrált szakasz párosul egy kontrollált negatív szakasszal, ez a kulcsa az atléták teljesítőképességének.

NEGATÍV SZAKASZ KIEMELÉSE

A negatív szakaszon nagy ellenállás használata kellőképpen terheli az izomzatot ahhoz, hogy rövid idő alatt jelentős fejlődést és teljesítményleadást érhess el. A KEISER gépek biztosítják, hogy mindezt sérülés mentesen tehesd meg.

HIIT

HIIT edzés esetén a KEISER dinamikus változó ellenállásával biztonságosan fejlesztheted az izomerőt és az erő állóképességedet is.

Az 5 edzésmódszer segítségével akár mind az 5 különböző edzőtermi célcsoportot elérhetjük az eszközökkel!

Woodway For The Long Run 2

A Woodway lelke a közel súrlódásmentes golyóscsapágyokkal működő vezérlőrendszer, mely kifejezetten az élettartam növelésének céljával készült. 

A különálló lécek elnyelik az ütközés erejét, így bizonyítottan csökken az ízületek, izmok és kötőszövetek terhelése, ami hosszú távon nem csak egészségügyi előnnyel jár, hanem anyagi megtakarítással is: az alkatrészek jelentősen kisebb terhelésnek vannak kitéve, hosszabb ideig használhatóak – akár 240.000 kilométernyi futótáv –, ezért sokkal kisebb a Woodway fenntartási és szervizelési költsége.

Bizonyítottan sikeres FITNESZ biznisz modell alakítható ki:

Miért alkalmazzák a Keiser technológiákat a fitnesz edzéseknél?
Itt megtudhatod
Miben más a Woodway technológia, és miért választják a fitnesz termekben?
itt megtudhatod
Sintesi logo fehér
Miért alkalmazzuk a SINTESI digitális funkcionális edzést a fitnesz termekben?
itt megtudhatod
Mi az EXOS és hogyan fejleszthető a spotolói teljesítmény?
itt megtudhatod

GARANCIA

állítsd össze fitnesz gépparkodat a webshopban

Ajánlatok nagyobb alapterületű fitneszterem kialakítására

Szeretnénk segíteni az értéknövelésben.

Termékeink és hozzá kapcsolódó oktató programjaink új szintre emelik a fitneszterem működését és az ezáltal biztosított sokoldalúság egy eredményesebb üzemeltetést és egészségesebb, boldogabb ügyfeleket fog eredményezni.
Ez az ami számít!

Ajánlott eszközök: Woodway 4Front, Keiser M3i Indoor Cycle, Keiser M5i Strider, Keiser M3i Total Body Trainer, Keiser Triple Trainer, Keiser Leg Extension Air 300, Keiser Legpress Air 300, Keiser Lat Pull Down Air 250, Keiser Abdominal Air250, Keiser Lower Back Air 250, Keiser Seated Chest Press Air 250, Keiser Upper Back Air 250, Keiser Military Press Air 250, Keiser Leg Curl Air 250, Keiser Squat Pro Air 300, Keiser Half Rack With Air, 2db TRX,1db TRX tartó konzol, 4db Jóga matrac, 1db kézisúlyzó szett, 1db kézisúlyzó tartó állvány.

Az ajánlat tartalmazza a fentiekben felsorolt eszközök mindegyikét, valamint amennyiben velünk gondolkozik és a teljes csomagot választja akkor 2 edző jelöltje részt vehet az immáron 5. éve megrendezésre kerülő EXOS Phase1 képzésünkön!

A képzést Az Exos egyik alapítója John Stemmerman tartja.

Ezen felül a csomag tartalma a terem összes edzője számára egy 2 napos Keiser oktatás, amelyet szakképzett oktatóink tartanak!

Továbbá az összes Keiser és Woodway eszközre 7 év garanciát adunk, a kardió gépek esetében kilométer korlátozás nélkül. A kopóalkatrészekre 2 év garanciát vállalunk. 

A 6 kardó eszközhöz 6db POLAR H9-es övet adunk, amely segít az adatok pontos továbbításában az eszközökre!

Az első 5 évben évente ingyenes átvizsgálása a gépeknek. 

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.