Kérdésed van?

Funkcionális edzés Keiserrel

Keiser Performance Trainer

Oszd meg ezt a bejegyzést

Az utóbbi években egyre fontosabbá válik a funkcionális edzés, nem véletlenül.

 

A funkcionális edzés alapjait a mindennapi mozgások adják, mint például guggolások, húzó-toló mozgások, emelések. Lényege, hogy a gyakorlatok egyszerre több izomcsoportot is megmozgatnak, a testet egészként kezeli. Bárkinek ajánlott: fiatalnak, idősebbnek, ülőmunkát végzőknek, sportolóknak, de azoknak is, akik szeretnék a sérülések utáni rehabilitációt meggyorsítani.

A Keiser Infinity-sorozata világviszonylatban is a legelső sűrített levegővel működő rendszer.

A Keiser eszközöknél az egyenletes és személyre szabható ellenállással dolgozó, sűrített levegő előnyeit kihasználó technológia minimálisra csökkenti a sérülések kockázatát, miközben jelentős teljesítménynövekedés elérésére van lehetőségünk.

A Performance Trainer egy 1 állomásos multifunkcionális eszköz.

A Keiser Performance Trainer egy különálló csigás egység, amelynek magassága tetszés szerint állítható. Használatával minimális területen is lehetővé válik a teljesítményedzés. Kompakt kialakítású eszköz, amelyen tetszőleges sebességgel folytathatsz edzést, mivel a mozgás nem zárt ciklusban történik.

Edzés közben bármilyen hétköznapi és sportág specifikus gyakorlatot végezhetsz vele, erősítve a stabilitást és az egyensúlyt.

 

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.