Kérdésed van?

Funkcionális Edzés Szakmai Konferencia résztvevői voltunk

Orbán Zsolt, a Pure Sport vezetője előadást tart a HF3 funkcionális edzés szakmai konferencián

Oszd meg ezt a bejegyzést

Funkcionális Edzés Szakmai Konferencia volt az elmúlt hétvégén Budapesten. Több jelentős előadás mellett, a Pure Sports képviseletében Orbán Zsolt a teljesítménysportban is kiválóan alkalmazható új technológiákat mutatott be.

 

A Hf3 és partnerei, a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség, a Thor Academy, a Movelab Academy és Movement Lab idén is megszervezték a Funkcionális Edzés Konferenciát. 2020. szeptember 5-6. hétvégén, ahol mintegy 150 érdeklődő hallgathatott a funkcionális edzéssel kapcsolatos szakmai előadásokat és kapcsolódó gyakorlati programokat.

Pure Sports demófurgon munka közben. Fotó: HF3
Pure Sports demófurgon munka közben. Fotó: HF3

Szeretnénk még egyszer megköszönni a THOR GYM vezetőségének, hogy bemutathattuk ezt az új technológiát és lehetőségünk volt találkozni az edzőkkel.

 

A PureSports vezetője, Orbán Zsolt annak előnyeit részletezte, hogy a pneumatikus ellenállás hogyan integrálható az edzésekbe és a biztonságos teljesítményfokozásba. Bemutatta a technológia számos előnyet és példákat arra, hogy mindez miképpen alkalmazható  az edzők számára. Mindezt a helyszínen, azonnal gyakorlatban is kipróbálhatták a résztvevők, mert a Pure Sports demófurgon a parkolóban állt, s várta az érdeklődőket.

 

A két nap során számos újdonságot hallhattunk- láthattunk a funkcionális edzésről és az azt kiegészítő szakterületekről, amelyek segítségével még hatékonyabb és változatosabb, nem utolsó sorban biztonságosabb lehet az edzés. A konferencia lezárásaként a Hf3 szövetség vezetői, Hosszú Szilárd elnök és Nyárasdi Zsolt alelnök a szövetség programját, terveit és céljait ismertette, és beszélgetett, válaszolt a közönség kérdéseire.

 

Örömünkre szolgált, hogy részesei lehettünk ennek a remek két napnak és alig várjuk a következő alkalmat, amikor újra találkozhat a szakma az érdeklődő közönséggel. Köszönjük az összefoglalót és a képeket a HF3-nak! A Funkcionális Edzés Szakmai Konferencia program bővebb ismertetése ezen az oldalon olvasható.

 

Bízunk benne, hogy sikerült az innovatív technológiákban rejlő lehetőségek iránt felkelteni az érdeklődést, és egyre többen csatlakoznak a hatékony és biztonságos edzéseket kedvelők, művelők és terjesztők táborába. Aki szeretné megismerni a Pure Sports demófurgon által kínált lehetőségeket, ide kattintva továbbra is megteheti.

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.