Kérdésed van?

Győrben indul elsőként a Keiser-Woodway Performance Gym!

Oszd meg ezt a bejegyzést

Győrben indul elsőként a Keiser-Woodway Performance Gym!

Mai stresszes és rohanó világunkban egyre inkább jellemző, hogy keressük azokat a megoldásokat, amikkel rövid időn belül hatékonyan, biztonságban és kellemes környezetben tudunk aktívan kikapcsolódni és edzési céljainakt elérni.

Mindezek mellett egyre nagyobb és sürgetőbb az igény arra, hogy az eredmények látványosak legyenek, mérhetők és számokkal alátámaszthatók, nyomonkövethetők.

A PureSports szakmai támogatásával az egészséget, biztonságot és hatékonyságot szem előtt tartva született meg a Performance Gym koncepció mely elsőként Győr városában nyitja meg kapuit és közel 180 nm-en egy merőben egyedi, Keiser-Woodwayportfólióval várja a sportoló és sportolni vágyó közönséget.

A forradalmian új levegő ellenállásos Keiser gépek határtalan lehetőséget nyújtanak a teljesítményedzésekhez valamint teljes mértékben védik az izmokat és a kötőszöveteket a sérüléstől, így a senior korosztály és azok számára is tökéletesen alkalmazható, akik mozgási problémákkal küzdenek. A Woodway futópadok szabadalmaztatott gumírozott léces futófelületükkel az egyedüliek a világon melyek az ütközés pontjában nyelik el a kinetikus energiát anélkül, hogy a futás természetes biomenchanikáját módosítanák. A Woodway futópadokat nem csak profi sportolók, híres atléták, hanem felismervén rendkívüli előnyeit, számtalan fitness központ is előszeretettel részesíti előnyben.

A Performance Gym koncepció megalkotásában elsődleges cél volt az egészséges életmód közvetítése egy olyan termékvonal képviseletében ami csúcsminőséget, megbízhatóságot és hosszútávú sikereketet garantál.  A professzionális Keiser és Woodway eszközök nyújtotta egyedi programokkal, tesztekkel és applikációkkal valóban profik módjára edzhetünk!

 

Nyitás várhatóan júniusban!

 

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.