Kérdésed van?

Hazai sikereket támogatunk!

Oszd meg ezt a bejegyzést

Hazai sikereket támogatunk

2017. szeptember 28. és október 1. között került megrendezésre az AUDI ISU Short Track rövidpályás gyorskorcsolya olimpiai kvalifikációs világkupa. A rendezvénysorozat első állomásának helyszíne Budapest, melyen hazai támogatóként a PureSports is jelen volt.

A Magyar Országos Gyorskorcsolyázó Szövetség (MOKSZ) megkeresésére –  melynek tagjai olyan világbajnok magyar sportolók, mint Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor, – Keiser termékekkel járulunk hozzá a válogatott teljesítményének növeléséhez. A világbajnokságon azonban nem csak a magyar csapatnak, hanem a külföldi versenyzőknek is alkalmuk nyílt kipróbálni  a csúcsminőségű M3i teremkerékpárok, amiből 20 darabot biztosítottunk a rendezvényen a bemelegítő sportolók részére.

A Short Track korcsolyázók esetében a kiváló teljesítményhez a gyorsaság és az állóképesség megfelelő kombinációjára van szükség. Termékeink ezen sikerek eléréséhez nyújtanak hathatós segítséget. Sportolóink is hasznosnak találták felkészülésük során, legfőbb előnyként emelték ki a Keiser kerékpárok könnyű kezelhetőségét és eredményeik egyszerű, gyors és pontos nyomon követését.

A magyar csapat egy aranyéremmel (férfi 500m, Liu Shaolin Sándor) illetve több döntős eredménnyel zárta a rendezvényt. A világkupa további helyszínein folytatódik a kvalifikációs pontok gyűjtése, Dordrechtben, Shanghaiban és Szöulban  a 2018-as phjongcshangi olimpiára. Hajrá magyarok!

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.