Kérdésed van?

Így tervezd a fejlődésedet Keiserrel, akár homegym-ben is!

e-chip: az összes Keiser gépen használható

Oszd meg ezt a bejegyzést

A Keiser gépekhez tartozó adathordozó, az e-chip segítségével nem csak az edzés tervezhető, hanem a teljesítmény fejlődése is.

Megadhatod, hogy mi az edzéscélod, és azt is, hogy milyen ütemben szeretnél haladni a célod felé. A Keiser méri a teljesítményedet, így napról napra nyomon követheted a fejlődésedet. Láthatod, hogy mit kell még megtenned a célod eléréséig. Így segít a Keiser, hogy eszedbe se jusson feladni!

Keiser teljesítménymérés: minden testrész teljesítményét rögzíti
Keiser teljesítménymérés: minden testrész teljesítményét rögzíti

Készítettünk egy leírást arról, hogy hogyan is működik ez a rendszer, amelynek hordozója egy apró chip. Ez a chip tárolja az adatokat, és adja tovább a felhőbe. Ezek az adatok kirajzolják a fejlődésed mintázatát, és ez alapján tervezhető a jövőbeli edzésed és fejlődésed.

Töltsd le a szórólapot, és győződj meg arról, hogy miért érdemes használnod az E-chipet – ha edző vagy, ha edzőtermet üzemeltetsz és akkor is, ha felhasználóként teremben vagy otthon a legjobbat szeretnéd kihozni magadból, a leghatékonyabb és legbiztonságosabb módon.

 

Mi a Pure Sportsnál bátorítunk, motiválunk és támogatunk minden olvasónkat, hogy a vírushelyzet ellenére is maradjon mozgásban, őrizze meg fejlődése dinamikáját, és fejlessze egészségét a sport által. Azt szeretnénk, hogy minél több olvasónk találja meg a módját a rendszeres és biztonságos edzésnek, hogy erre milyen megoldásokat kínálunk, arról #pshomegym – Milyen legyen a saját exkluzív edzőtermed?

De hogyan segít az e-chip az otthoni edzésben?

Keiser teljesítménymérés: az adatok útja az edzőgépről a felhőbe és onnan a saját eszközödre
Így segít a Keiser e-chip a teljesítmény tervezésben

Ha az otthoni edzőtermedben ilyen edzőgépet vagy gépeket használsz, a távolságtartás kritérium betartásával, az időbesztásodhoz tökéletesen illeszthető edzési időpontok mellett, akár minden további segítség nélkül edzhetsz biztonságosan, tervezetten és hatékonyan. A kiválasztott edzéstervet végrehajtva, az e-chip-es teljesítménykövetés mellett akkor is tudod, mit és mikor kell tenned, ha a személyi edződ nem áll melletted. Követheted te magad, és akár az edződ is, távolról, saját eszközén azt, hogy milyen teljesítményt hoztál össze. Konzultálhattok a továbbiakról úgy, hogy találkoznotok sem kell.

Keiser edzőgépekkel a teljesítményed csak rajtad múlik, még a távolságtartás korlátai közt is. És ami rajtad múlik, az megvalósítható, igaz?

Kattints, és töltsd le a Pure Sports Keiser teljesítménymérés leírását pdf formátumban.

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.