Kérdésed van?

KEISER KARDIÓ APPLIKÁCIÓ: KIFINOMULT EGYSZERŰSÉG

Keiser kardió applikáció adatokat továbbít

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden M SZÉRIÁS KARDIÓ ESZKÖZ megfelel a Keiser szigorú előírásainak, vagyis meghaladja a teremkerékpáros edzésekkel szemben támasztott elvárásokat. Sőt, a Keiser Integrált Technológiája BLUETOOTH kapcsolaton keresztül kifinomult egyszerűséggel rögzíti és követi a kardió edzések során elért fejlődést az M Szériás App segítségével.

AZ M SZÉRIÁS APPLIKÁCIÓ

A Keiser M Szériás app segítségével a teremkerékpárosok könnyen nyomon tudják követni és rögzíthetik a tekerés minden egyes részletét a Keiser M3i kerékpárokon, az M5i Strider Ellipszistréneren vagy az M3i Teljes Testedző gépen. Fejlődésük tervezhetővé és láthatóvá válik.

Az app gyorsan összekapcsolódik a Keiser géppel Bluetooth-on, így valós idejű grafikonokat láthatnak az edzés alatt használók. Nyomon követhetik a teljesítményt és pulzusszámot, az ütemtartományt, az FTP zónákat és a W/Kg arányt. Választhatja a szabadon tekerést, végezhet FTP tesztet, vagy részt vehet az egyik Keiser Mesteroktató által vezetett edzésen.

További Jellemzők

Elemezheti a tekerés adatait az appon belül, vagy ha másfajta elemzést szeretne, exportálhatja azokat TCX formátumban.

Jelentkezzen be a Keiser Metrics fiókjával az adatai szinkronizálására a Keiser Metrics felhőben.

A Keiser Metrics lehetővé teszi az edzések speciális elemzését és áttekintését, és csatlakozhat más felhőalapú platformokhoz az adatok automatikus szinkronizálásához.

AUTOMATIKUS ADATSZINKRONIZÁLÁS AZ ALÁBBI PLATFORMOKON:

M SZÉRIÁS CSOPORTOS EDZÉS APP

Az ingyenes Keiser M Szériás Csoportos Edzés App segítségével a teremkerékpár edzők versenyhelyzetet teremthetnek, így inspirálva a kerékpárosokat, hogy újra és újra visszatérjenek. Az M Szériás Appal a teremkerékpáros csoportos edzések résztvevői egyszerűen nyomon tudják követni és naplózni a tekerésük minden egyes részletét, amit Keiser M3i kerékpárral, M5i Strider Ellipszistrénerrel vagy M3i Teljes Testedző géppel végeznek, így látva fejlődésüket.

Az app gyorsan összekapcsolódik a Keiser géppel Bluetooth®-on, így a használók valós idejű grafikonokkal edzhetnek, amik mutatják a teljesítményt és pulzusszámot, az ütemtartományt, az FTP zónákat és a W/Kg arányt. Választhatja a szabadon tekerést, végezhet FTP tesztet, vagy részt vehet az egyik Keiser Mesteroktató által vezetett edzésen.

További Jellemzők

Elemezheti a tekerés adatait az appon belül, vagy ha másfajta elemzést szeretne, exportálhatja azokat TCX formátumban.

Jelentkezzen be a Keiser Metrics fiókjával az adatai szinkronizálására a Keiser Metrics felhőben.

A Keiser Metrics lehetővé teszi az edzések speciális elemzését és áttekintését, és csatlakozhat más felhőalapú platformokhoz az adatok automatikus szinkronizálásához.

INTERAKTÍV KERÉKPÁROZÁS: CSOPORTOS EDZÉS ÉLMÉNY

EMELJE AZ OKTATÁST A KÖVETKEZŐ SZINTRE CSUPÁN EGY APP SEGÍTSÉGÉVEL

INTERAKTÍV KERÉKPÁROZÁS: M SZÉRIA OKTATÓI APPLIKÁCIÓ

Az M Szériás Oktatói Appal az edző az összes Keiser M3i kerékpárt, M5i Strider Ellipszistrénert és M3i Teljes Testedző gépet látja egy listában a csoportos edzés során, lehetősége van az élő adatok rendezésére és megtekintésére egy egyszerű, görgető nézetben, szűrők beállításával.

Az app egy egyszerű eszköz a résztvevők teljesítményének valós idejű megfigyelésére, így az edzők, trénerek és instruktorok számára hasznos a fejlődés nyomon követésére.

Az apphoz nem szükséges semmilyen plusz hardver vagy rendszer.

További Jellemzők

A Keiser kardió applikáció indításkor megmutat minden adatot az összes, hatótávolságon belüli M Szériás eszközön: a Bluetooth kompatibilis M3i kerékpárok, az M5i Strider Ellipszistrénerek, és az M3i Teljes Testedző gépek megjelennek automatikusan, a tekerés adataival együtt (a régebbi M Szériás kardiogépek is megjelennek az appban, de adatok nélkül).

Az oktatók szétválogathatják az adatokat Kerékpár Azonosító, Teljesítmény, Ütem és Pulzusszám alapján. A Summary oldal mutatja az egyes résztvevők átlagos és összegzett értékeit, és a valós idejű adatait egyaránt. Automatikus görgetési lehetőség a résztvevők listájában.

A Keiser kardió applikáció adatokat gyűjt és tárol minden felhőalapú résztvevő számára, így megtekinthetők az edzéselőzmények és nyomon követhető a haladás. Az adatok exportálhatóak egyszerű, szöveges fájlként, amely listázza a résztvevők átlageredményeit.

A Keiser applikációt sikerrel alkalmazzák a tudatos fejlődés céljára az élsportban, a sérülést vagy betegséget követő rehabilitációs edzések során, a rendvédelmi edzésekben, szenior edzésekben, és bármely olyan helyzetben, ahol a fittségi szint emelése a cél, a fitneszteremben vagy akár saját otthona kényelmében.

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.