Functional Trainer

Duplakaros multifunkcionális gép

Műszaki adatok:

Magasság: 2362 mm
Szélesség: 1676 mm
Hosszúság: 1219 mm
Súly: 136 kg
Ellenállás: 0-24 kg egy oldalon,
Kábelhossz: 3658 mm egy oldalon, 1829 mm két oldalon.
Önsúly talp nélkül: 36 kg.
Teljesítmény monitorozás: 1 %-os hibaszázalékon belül.
Mérhető paraméterek: Watt, Newton, Sebesség, Távolság.
Állítási pontosság: 10 dkg-ként.
Digitális kijelző: 1 db.

 

 

A Keiser Infinity-sorozata világviszonylatban is a legelső sűrített levegővel működő kábelrendszeres edzőtermi eszköz. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy tetszőleges sebességen és szögben folytasson edzést. Mivel a mozgás nem zárt ciklusban történik, edzés közben bármilyen mozdulatot reprodukálhatsz egyben  erősítve a stabilitást és az egyensúlyt is.

 

A Functional Trainer egy csigás edzőtermi rendszer, amely a gyakorlatok lehető legszélesebb választékát kínálja. Az egymástól függetlenül különböző magasságba állítható karok segítségével a teljes test edzése lehetségessé válik. Kapaszkodók helyett egyéb tartozékokat is rászerelhet a géptestre, például derékszíjat, lábhevedereket vagy egyszerű kötelet. Legyen szó rehabilitációs programról (a gép kerekes székből is kiválóan használható), személyes edzéstervről, átfogó fitness programról vagy funkcionális teljesítményedzésről különböző sportágakhoz, ez az edzőgép mindenre megoldást kínál. Ebből kifolyólag világszerte máris számos profi futballcsapat és nemzeti válogatott fizikoterapeutája és személyi edzője használja ezt az edzőgépet a saját céljaira.

Keiser-Infinity-Series-Functional-Trainer

KEISER INFINITY FUNCTIONAL TRAINER

DUPLAKAROS EDZŐGÉP ÁRA: 6 360 EUR + ÁFA

Kellékek: Base for FT Ára: 1 150 EUR + ÁFA

Tartozékok (Accessories Kit) Ára: 360 EUR + ÁFA

Kompresszor: 1 850 EUR + ÁFA

A honlapon feltüntetett árak nem tartalmazzák a kiegészítők, a kiszállítás és a telepítés költségeit. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk