A Keiser szabadalmak által biztonságosabb és hatékonyabb az edzés

 

A Keiser több, mint harminc éve formálja a különböző korú és képességű emberek edzésmódszereit, ezáltal segít teljesítményük és életminőségük fejlesztésében. A történet 35 évvel ezelőtt kezdődött, mikor Dennis Keisert egy vezető gyártócég felkérte, hogy tervezze meg az első változtatható ellenállásos edzőgépet. Egy évvel később megalapította a „Commercial Design”-t, egy szaktanácsadó mérnöki céget, ami az edzéseszközök tervezésére specializálódott. 1976-ban Dennis testvére, Randy is csatlakozott hozzá és egy évvel később megalapították a Keiser Corporation-t. A Keiser fivérek munkájuk nyomán több szabadalmat jegyeztek a lapsúlyos változtatható ellenállás és a pneumatikus ellenállás rendszerében. Dennis forradalmi szabadalmaztatott koncepciója, a változtatható ellenállásra sűrített levegőt alkalmazott. 1978-ban a testvérek bemutatták a világ első pneumatikus ellenállású erőfejlesztő edzőgépeit.

A Keiser a kezdetek óta, a mai napig formálja a trendet, termékek széles skáláját kínálva mind a fizikailag fiatalok, mind pedig a lelkükben fiatalok számára. Termékskálájában az élsportolók tesztfelszereléstől az erőfejlesztő és streching gépeken át a Keiser-nél minden megtalálható. A Keiser azontúl, hogy elkötelezetten gondoskodik arról, hogy a gépek és szolgáltatások felülmúlják a vásárlók várakozásait, oktatási és marketing eszközöket is kínál, segítve őket a nagyobb sikerek elérésében. Ezért is történhetett meg, hogy a Keiser-t 80, szakértők által értékelt és publikált kutatási tanulmányba vonták be, melyek az erőfejlesztést és annak az idősödő korban való hatásait kutatják, így a szükséges információk szolgáltatásának vitathatatlan vezetőjévé tették az idősödő populációban. És ez a piac leggyorsabban növekvő szegmense. A Keiser hosszú életének és sikerének titka mindig is az emberei voltak és az a sikerélmény, amit vásárlói tapasztaltak meg.

Az alapítók: Dennis és Randy Keiser
A Keiser cég alapítói: Dennis és Randy Keiser

A Keiser edzőgépei segítségével az edzéscélok gyorsabban érhetők el, miközben a sérülésveszély lényegesen kevesebb, mint a hagyományos edző eszközök esetében.

KEISER TELJES KATALÓGUS ANGOL NYELVEN 2019

A Keiser új katalógusa most digitális formában elérhető. Benne megtalálható a teljes termékpaletta az erőfejlesztő-, a funkcionális- és kardió gépekkel, amelyeket úgy terveztek, hogy általuk az emberi teljesítőképesség a lehető legmagasabb szintre emelhető.

A katalógus második részében az alapító Dennis Keiser bemutatja, hogy miért hisz abban, hogy olyan nincs, hogy elég jó: #GoodEnoughIsnt

A 118 oldalas teljes Keiser katalógus a képre kattintva letölthető.

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Keiser Katalógus 2019

KEISER TERMÉKKATALÓGUS 2019

A Keiser új 60 oldalas termékkatalógusa, amely bemutatja az erőfejlesztő-,  a funkcionális- és kardió termékeket, angol nyelven, képekkel és paraméterekkel, itt tölthető le a képre kattintva.

Keiser termékkatalógus 2019