Az M3 teremkerékpár a Keiser úttörő, harmadik generációs, kerékpárja – több mint egy évtizedes gyártási tapasztalat és kutatás eredménye; világszerte edzők és tehetségek bevonásával tesztelve és visszajelzéseiket figyelembe véve fejlesztve. Egy forradalmian új mágneses ellenállás-rendszer használatával, az M3 kiváló tekerést tesz lehetővé, mely azt az érzetet kelti , mint egy valódi országúti kerékpár. A teremkerékpározás új forradalmába a Keiser vezeti az utat az M3i-mal.
Az egyenletes, halk és konzisztens ellenállásával, az M3i bármely eddig hajtott kerékpártól különböző érzést garantál.Erősre, hosszú életűre és extrém tartósra van építve, így az M3i gyakorlatilag karbantartásmentes.

 

Az M3i korrózióálló anyagokból áll, hajtásszíjból mely nem igényel beállítást és nincsenek alkatrészek, melyek elkopnának. Minden, amit tenned kell, hogy tisztán tartod!
Olyan biztosak vagyunk az M3i tartósságában, hogy példa nélkül álló garanciát ajánlunk.

 

Mérési adatok:
Teljesítmény (Watt)
Kalória
Pulzusszám (Polar kompatibilis)
Menetidő
Ellenállás (1-24 fokozat)
Távolság
Pedálfordulat

Keiser M3i teremkerékpár
M3i Indoor Cycle

M3i Szobakerékpár

A Keiser M3i Indoor Cycle számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek egyedivé teszik a terméket a teremkerékpárok piacán.

Tovább a termékhez
M3i+ Indoor Cycle

M3i+ Szobakerékpár

A Keiser M3i+ szobabicikli rendelkezik az évek óta kiemelkedően népszerű M3-as modell összes műszaki tulajdonságáva, és még többel is: a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően még alaposabb kardio-edzést tesz lehetővé.

Tovább a termékhez
Keiser M3i teremkerékpár
Keiser M3i teljes testedző
M3i Total Body Trainer

M3i Eliptikus Szobakerékpár

A Keiser M3i Total Body Trainer a legújabb eszköz a Keiser Cardio M-sorozatában. Ugyanarra a mágneses ellenállásrendszerre épül, mint a népszerű M3i szobabicikli. Teljes testedzésre, illetve az alsó- és a felsőtest független edzésére egyaránt kiválóan alkalmas.

Tovább a termékhez
M5i Strider Ellipszis tréner

M5i Eliptikus Tréner

A Keiser M5i crosstrainert különleges kialakítása egyedülállóvá teszi az edzőtermi eszközök piacán.

Tovább a termékhez
Keiser M5i Strider ellipszistréner
M7i Total Body Trainer

M7i Karergometer kerekesszékhez

A Keiser M7i Total Body Trainer-t azzal az elgondolással tervezték, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a speciális fizioterápiás kezelésből fakadó igényeket.

Tovább a termékhez