Kérdésed van?

Kirobbanó teljesítmény – Keiser Runner Air 300

Keiser Runner Air 30

Oszd meg ezt a bejegyzést

Kirobbanó teljesítmény – Keiser Runner Air 300

A magyar élsportolók, atléták, sportcsapatok számára a győzelemig eljutni kitartó edzés és fejlődés eredménye, mely folyamatos felkészülést igényel. Szerencsére ma már olyan technológiák léteznek és érhetőek el itthon is, melyek fokozott hatékonysággal növelik az erőt és a teljesítményt. Íígy egyre több csapat dönt az innovatív edzőgépek beszerzéséről.

A PureSports elköteleződött a minőség és az innováció mellett, a kínálatban csak elismert és bizonyítottan hatékony termékek kapnak helyet.

Ilyen többek között a teljesítménysportolók számára tervezett Keiser Runner Air 300 sprinter gép is, melynek használata során

Légsűrítéses ellenállással fejleszthető az erőnlét, a robbanékonyság.

A Postás SE atlétika csapata is a Keiser Runner Air 300 alsótest erősítő gépet választotta téli alapozó edzéseihez. A Runnert sprinterek, ugrók és dobó atléták állóképességének, maximális és gyorserejének fejlesztésére alkalmazzák.

 

A gép egyenletes ellenállással dolgozik a teljes mozgástartományban, high impact terhelés nélkül, ezáltal kímélve az ízületeket és maximálisan fejlesztve az izmokat.

Ugyanakkor könnyedén és rugalmasan egyénre szabhatóak a beállítások, így teljes mértékben kihasználható a fiatalabb és a felnőtt korosztály körében is. A Postás SE csapatánál gyorsan beépült az edzéstervbe: heti 2 edzésen, illetve akár szabadtéri felkészülés kiváltására is sikerrel használják.

„Minden versenyző örömmel és kíváncsian várta a Keiser gép kipróbálását és használatát. A sportolókat inspirálta a számszerűsíthető adatok miatt egymás eredményeinek túlszárnyalására, ezáltal jó hatással volt a versenyzési kedvre.” – mesélte az első használat utáni élményeket Csiszár Gábor, az atléták edzője.

A Keiser Runner Air 300 használat közben WATT mérést is végez

A Watt mérés a terhelés intenzitását jelzi, így az edzés eredményességéről azonnali visszajelzést ad a használójának.

Az egyénenként eltérő befolyásoló tényezők miatt összehasonlíthatatlan mérőszámokkal szemben így mérhetővé válik a teljesítmény és annak változásai, számszerűsíthető lesz a sportolók kondicionális szintje.

Kattints a linkre és nézd meg a Postás SE -Keiser Runner videót itt.

A Keiser Runner leírását itt olvashatod.

 

teljesítmény fejlesztés az élsportban

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.