Kérdésed van?

A PURE SPORTS weboldalán elérhető edzőgépeket a tudatos, minőségi teljesítményfejlesztésre tervezték. Filozófiánk az egészséges életmód, tudatos testmozgás és mérhető eredmények pilléreire épül, ehhez nyújtunk egyedi fitness technológiai megoldásokat és szemléletmódot.

Az eszközöket egyszerű működés és sokszínű felhasználás teszi egyedülállóvá. Korosztályok széles spektrumában ajánlunk sportteljesítmény és egészségfejlesztésre alkalmas eszközöket és otthon végezhető online edzésterveket is. 

Egyedi fejlődési lehetőséget kínálunk edzőtermek számára eszközparkjuk megújításában. Csatlakozási lehetőséget a Keiser és Woodway közösséghez az online elérhető edzésprogramokon keresztül. A TÜV minősítéssel is rendelkező termékeink használatával jelentős teljesítménynövekedés érhető el biztonságos módon a hobby és versenysportban egyaránt.

A minőségi anyaghasználatnak és működési technológiának köszönhetően hosszú élettartam és alacsony fenntartási költségek jellemzik a forgalmazott termékeinket.

ISMERD MEG A TECHNOLÓGIÁKAT ÉS A TUDOMÁNYT, AMELY ÖSSZEFŰZI A BENNÜK REJLŐ ELŐNYÖKET, HOGY EREDMÉNYESEBBEK ÉS BIZTONSÁGOSABBAK LEGYENEK AZ EDZÉSEK​

idos_ferfi__Strength_Air_350_0039

KEISER

A KEISER mágnesfékes teremkerékpárok és nagy teherbírású kardiógépek, a funkcionális edzőgépek és teljesítményfejlesztő edzőgépek a levegőellenállás alkalmazásával csúcskategóriát képviselnek a fitness világában, a profi sportéletben és az egészségfejlesztés, rehabilitációs területeken egyaránt.

web-3327_maxWidth_1600_maxHeight_1600

WOODWAY

A WOODWAY CURVE futópad 2009 óta világszerte alapeleme a különböző sportolók által használt teljesítményfejlesztő létesítményeknek. A gyaloglóktól az élsportolókig bárki futhat a CURVE futópadon, bármilyen tempóval, mialatt akár 30%-kal több kalóriát égethet el, áram használata nélkül.

Sintesi dititális edzés vízszintes elrendezés

SINTESI

A SINTESI Dinamikus Vektor technológiát alkalmazva a szabad súlyokat, a rugalmas ellenállást, az evezőgépek és számos hagyományos edzéseszköz viselkedését szimulálja. A teljesítmény adatokat valós időben követheted a táblagépen, ahol az edzésedet, a fejlődésedet is megtervezheted.

Exos Performance Mentorship

EXOS

Az EXOS teljesítményfeljesztés egységes rendszerbe integrált tudásanyaga a világ top ligáinak erőnléti felkészítését biztosítja. Négy pillérre épül: mozgás, gondolkodásmód, táplálkozás, regenerálódás. Az elméleti és gyakorlati tudást személyesen a rendszer kidolgozói oktatják Magyarországon, a Pure Sports szervezésében.

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.