Kérdésed van?

Mi köti össze az Arsenal FC-t és a német válogatottat?

Oszd meg ezt a bejegyzést

Mi köti össze az Arsenal FC-t és a német futballválogatottat? Pl. az EXOS. Ezek a csapatok – sok másik mellett – szerződtek az EXOS csapatával.

Az EXOS  egy olyan intézmény, amely az emberi teljesítmény határait tanulmányozza, sokféle mozgásformát tanít – erősítő edzés, kitartás, HIIT –, hangsúlyt helyezve a helyes technikára és a megfelelő formára, továbbá magas szintű sportspecifikus edzést is kínál.  Kattints ide és nézd meg ezt a videót is. 

Mark Verstegen, az EXOS alapítója az elsők között kezdett el az integrált teljesítményfokozás elvével és gyakorlatával foglalkozni. Az általa kidolgozott átfogó rendszer a világ legkiválóbb sportolóinál, csapatainál, vezető sportszervezeteinél és különleges egységeinél is bevált – ezt az elmúlt 20 év eredményei bizonyítják.

Verstegen kiemelt figyelmet fordít a „core”, vagyis a törzs izmainak stabilizálására és mobilizálására, hogy egyszerre lehess ruganyos, kitartó és váratlan irányváltásokra képes.

EXOS módszert alkalmaznak számos élsportoló mellett az amerikai hadseregben, a tűzoltóságnál, az egészségügyben, és a világ 600 pontján, mintegy 1,2 millió ember edzésénél. Az igények nyilvánvalóan sportáganként/területenként különböznek, ám az alapok alapvetően ugyanazok.

Az EXOS nem csupán edzéssel foglalkozik, hanem az edzés minden körülményét figyelembe veszi, így

az “EXOS filozófia” egyenlő figyelmet szentel a négy “pillérnek”: a mozgásnak, gondolkodásmódnak, a táplálkozásnak és a regenerálódásnak.

Mark Verstegen alapító szerint mind a négy pillér folyamatosan fejlődik, de az utolsó két pillér fontosabb, mint valaha

Az EXOS Mentorship képzés, amit a Pure Sports Kft Magyarországra is hoz, az edzők számára Phase I, Phase II és Phase III képzési rendszerben mutatja be azt a módszert, amellyel segítik etikus módon optimalizálni (nem maximalizálni!) a sportolók teljesítményét.

Az EXOS Mentorship Phase I: bemutatja a négy pillért: gondolkodásmód, mozgás, táplálkozás és regenerálódás.
Az EXOS Mentorship Phase II: az Phase I-re épül, tovább és mélyebben vizsgálva a coaching tudományát mind edzőteremben, mind azon kívül.
Az EXOS Mentorship Phase III: tovább mélyíti a képzési rendszer megértését, nagy hangsúlyt fektetve a kiemelkedő sportolók teljesítmény fejlesztésére.

Az EXOS kiemelt partnerei: Adidas, SKLZ, Keiser, Mayo Klinika.

Idén is lesz EXOS Performance Mentorship Phase 1 és Phase 2 képzés Budapesten a Pure Sports szervezésében. A tanfolyam tematikát összefoglaló bővebb leírásért kattints ide.

Helyszín: Magyar Futball Akadémia (Budapest Honvéd FC), 1194 Budapest, Temesvár utca 1/C – Bozsik József sétány.

Időpontok:

Phase I. 2020 Nov. 19 csütörtök – 2020 Nov. 22 vasárnap

Phase II. 2020. Nov. 26 csütörtök – 2020 Nov. 29 vasárnap

A jegyvásárlás linkje: https://www.eventbrite.com/e/exos-performance-mentorship-phase-1-2-hungary-tickets-102854873696

Jelentkezz, és vásárolj jegyet akár mindkét esményre, most kedvezménnyel!

Nézd meg mit mondanak, akik már elvégezték az EXOS-t.

Használd a PURESPORTS360 kódot, ami 360 USD EXTRA KEDVEZMÉNYT ér a mindenkori árból!

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.