fbpx

Állóképesség fejlesztő (Milbration)

 

A milon vibrációs tréningnek kiemelkedő szerepe van a szív és – és mélyizmok, különösen a gerincoszlop terhelését könnyítő törzs és hátizmok fejlesztésében. A milon egyedi technológiája és a pontos intervallumú edzések kombinációja a csúcsminőségű milbration Plate és milbration Bike állomásain, garantáltan eredményeket nyújtanak az erőfejlesztésben, koordinációban és az állóképesség fejlesztésében.  A milon vibrációs edzés abszolút biztonságot jelent, hisz a rezgés a fejet és a gerincoszlopot elkerülve fejti ki hatását. A milon kártyás elektronikus vezérlésnek köszönhetően a gép automatikusan elvégzi az egyéni beállításokat és kontroll funkciókat, így az edzés a legnagyobb kényelemben és biztonságban végezhető.

Milbration Plate

A milbration PLATE működését két, egymással teljes összhangban lévő lemez nyújtja, melyek ellentétes irányba mozognak le, és fel,  közben billegtető mozgást végezve. Mindez, a természetes testtartást megőrizve, egy  harmonikus biomechanikát teremt a felhasználó számára.

Tovább a termékhez
Milbration Bike

Vibrációs Szobakerékpár

A Keiser M3+ szobabicikli rendelkezik az évek óta kiemelkedően népszerű M3-as modell összes műszaki tulajdonságáva, és még többel is: a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően még alaposabb kardio-edzést tesz lehetővé.

Tovább a termékhez