Kérdésed van?

Most már minden adott az Illés Akadémián!

Keiser felszerelés az Illés Akadémián

Oszd meg ezt a bejegyzést

A szombathelyi Illés Akadémia szakmai felszereléseinek fejlesztése

A szombathelyi Illés Akadémia szakmai felszereléseinek fejlesztése-bővítése nem ma kezdődött. A géppark első elemei a 2015-ös beruházás keretében érkeztek, amikor professzionális KEISER edzőgépeket telepítettünk az edzőtermekbe.

Két évvel később, 2017-ben az eszközpark tovább bővült, majd egy újabb etap során, 2018-ban újabb elemekkel egészült ki. Ezúttal Keiser Half Rack és Keiser Runner és néhány Indoor Cycle kerékpár és Woodway Curve is került a termekbe.

A harmadik ütem során beszerzett eszközöket a napokban telepítettük. A beruházások eredményeként, jelen összeállításában a fitnesz terem professzionális gépparkja teljes értékűnek mondható. Az edzőterem eszközeinek összessége, a szakértők által nyújtott legkorszerűbb professzionális szemléletmóddal ötvözve, az Akadémia sportolói számára teremt kiváló feltételeket ahhoz, hogy erőnlétüket, kitartásukat az edzések során fejleszthessék és a tőlük telhető, lehető legjobb teljesítményeket nyújthassák a megmérettetések alkalmával.

Külön köszönet az Akadémia erőnléti edzőjének és fejlesztésekért felelős szakemberének, Orbán Attilának, hogy munkájával a PureSports munkáját támogatta a géppark összeállításában és a helyszín kialakításában. A sportolóknak ezúton is kívánunk elszántságot, kitartást az edzésekhez és csúcs eredményeket!

Illés Akadémia, Szombathely - Orbán Attila erőnéti edzővel
Illés Akadémia, Szombathely – Orbán Attila erőnéti edzővel

Kíváncsi vagy, hogy miért választják a különböző élsport csapatok és fitnesz termek a KEISER és WOODWAY termékeket? Amennyiben többet szeretnél tudni ezekről az eszközökről és a mi munkánkról, várunk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.