Kérdésed van?

Napi 30 perc edzés, heti 3 alkalommal: KRUSH30

Pure Sports showroom Sun Garden Budapest

Oszd meg ezt a bejegyzést

A Keiser edzőgépek segítségével az edzés hatékonysága számokban, és grafikonokban kifejezve is jelentősen megnő. De mi van akkor, ha ezeket az edzőgépeket olyan rendszerbe foglalva alkalmazzuk, hogy azok az emberek is elérhessék edzéscéljukat, akik nagyon kevés időt tudnak edzésre szánni? Ebben a bejegyzésben az első ilyen Keiser rendszert járjuk körbe: előállt a Krush30!

Mi is az a Krush30?

A Krush30 egy olyan edzőkör, amelynek célja, hogy az elfoglalt, ugyanakkor egészségtudatos emberek számára nyújtson megoldást, lehetőséget az eredményes edzésre. Alkalmanként csupán 30 percet vesz igénybe, heti három alkalommal, tehát hetente 90 percet kell rászánni összesen.

Miben különbözik KRUSH30 a többi rendszertől?

A Keiser pneumatikus változtatható ellenállása a nagyobb hatékonyság, gyorsaság és biztonság lehetőségét adja, miközben két vagy több izom edzésén dolgozik egyszerre. A KRUSH30 ezeket az élvonalbeli gépeket egy fitnesz tudományra épülő programban köti össze, a maximális eredményért, ami gyorsan elérhető. A hat erő gyakorlat sorrendben a nagy izomcsoportoktól a kicsik felé haladva a felső és alsó test izmait váltakozva edzi. Miközben más rendszerek a kardió és erő gyakorlatokat váltogatják, amivel a hatékonyságot veszélyeztetik, a KRUSH30 elhatárolja ezeket az optimális hatás eléréséhez.

Mi várható a KRUSH30 edzések hatására?

GYORSABB EDZÉS. GYORSABB EREDMÉNY. 30 PERC: KARDIÓ + ERŐEDZÉS + NYÚJTÁS

A San Francisco State University által készített független kutatás megmutatta, hogy csupán három, 30 perces edzéssel hetente, 10 héten át, a KRUSH30 várható eredménye:

21-30 % felsőtest erő növekedés
22-40 % alsótest erő növekedés
10% kardió kapacitás növekedés
5% általános rugalmasság növekedés

Keiser vs Status Quo – miért hatékonyabb az edzés a pneumatikus ellenállással működő Keiser edzőgépen? Nézd meg ezt a videót.

A KRUSH30 körbe tartozó edzőgépek egyenként is megrendelhetők akár itt a Pure Sports webáruházban, a bemutatóteremben – hiszen a KRUSH30 csoport minden darabja önmagában is 5 féle edzés elvégzésére nyújt lehetőséget, egyetlen Keiser edzőgépen. Aki viszont egy teljes KRUSH30 edzőtermet alakítana ki egy lépésben, a kapott kedvezmények, a 7 év garancia és az oktatás mellett egy kis lábnyomú, teljes értékű, multifunkcionális edzőteremhez jut, amellyel ajtót nyithat egy piaci rés számára.

A KRUSH30 gyorsított edzés edzőgépeit egy csomagban vagy akár egyenként lépésről lépésre is beszerezheted. A részletekért kattints a termékleírásokra:

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.