Kérdésed van?

LEVEGŐELLENÁLLÁS REHABILITÁCIÓS CÉLOKRA

FEJLŐDJ DINAMIKUSABBAN, MINT VALAHA! FEJLŐDJ A KEISER ÉS WOODWAY EDZŐGÉPEKKEL ÉS TECHNOLÓGIÁVAL.

A rehabilitációban alkalmazott eljárások és az erre épülő gyakorlatrendszerek megkövetelik a magasfokú biztonságot, egyszerűséget és hatékonyságot, az ennek megfelelő tudományos háttérrel együtt. A Keiser és Woodway technológiával elérhető korszerű és innovatív megoldások, valódi segítséget nyújtanak a sérülésből felépülők számára.

Komplex megoldást nyújtanak a Keiser és Woodway termékcsalád eszközei a különböző sérülésekből történő felépülési folyamatokban.

A rehabilitáció során igénybe vehető eszközök úgy lettek megtervezve, hogy maximalizálják az eredményeket, fejlesszék a neuromuszkuláris rendszert, hogy a gyógyulási folyamatban érintett egyének visszanyerjék az agilitásukat, koordinációjukat és erejüket.

LEVEGŐ REZISZTENCIA-TECHNOLÓGIA REHABILITÁCIÓS CÉLOKRA!​

A technológia előnye, hogy a pneumatikus rezisztencia elven működő gépek esetében a gyakorlatok elvégzéséhez (10dkg) egységenként állítható az ellenállás. Egyszerű gombnyomással, pillanatok alatt növelhető, vagy csökkenthető, a gyakorlat végrehajtásának megfelelően. A különböző képesség fejlesztő hatást kifejtő egyszerű vagy összetett mozgások végrehajtása kímélő módon történik egyéni igényeknek megfelelően. Nincs sokkterhelés az izmokban, kötőszövetekben és ízületekben.

A Pure Sports Kft. személyre szabott edzésprogrammal nyújt szakmai segítséget a szenior edzésekben is. Az edzésprogram az egészségmegőrzést helyezi a fókuszba, és minden speciális igénynek megfelelően egyénre szabható.

A Keiser és Woodway technológia és termékek széles körben nyújtanak előnyöket a felhasználási céloknak megfelelően, legyen a cél a gyorsaság fejlesztése, az erő és állóképesség edzése, vagy rehabilitáció és egészségmegőrzés.

Miért alkalmazzák a Keiser technológiákat a rehabilitációs edzésprogramokban?
Itt megtudhatod
MIben más a Woodway technológia, és miért kiváló rehabilitációs edzésekre?
itt megtudhatod
Sintesi logo fehér
Miért válaszd a SINTESI digitális edzést a rehabilitációs edzésekhez?
itt megtudhatod

VÁLOGASS MDR MINŐSÍTÉSŰ TERMÉKEINK KÖZÜL A WEBSHOPBAN

AJÁNLATUNK NAGYOBB ALAPTERÜLETŰ EDZŐTEREM KIALAKÍTÁSRA

Csomagajánlat:

Segítünk az értéknövelésben! A termékek beszerzése mellett az alábbi előnyöket is megszerhezeted:

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.