Kérdésed van?

Amikor az életek számítanak igazán!

A megfelelő edzettségi állapot megszerzése a fitnesz és sport közösségi szinteken felül kiemelt jelentőséggel bír azokon a területeken, ahol az edzettség és tettrekészség alapkövetelménynek számít és a napi munkavégzés részét képezi. 

Rendőrök, tűzoltók, katonák és foglalkozás specifikus fizikai munkát végző szakemberek edzettségi állapotának fejlesztésében is remekül alkalmazható a levegő és mágneses ellenállással működő Keiser technológia és a Woodway hosszútávú, biztonságos használatra fejlesztett eszközei.

Profi sportolók, sportegyesületek és fitnesz klubok használják a Keiser és Woodway eszközöket világszerte. Az USA-ban jelen van a technológia a rendvédelmi szervek, pl.: rendőrök, katonák, tűzoltók, vagy akár a NASA asztronauta felkészítő programjában. 

Elterjedt a fitnesz, a gyógyászati rehabilitáció, az idősebb felnőttek edzésének területén, ugyanakkor a mai napig a világversenyekre készülő sportolók felkészülési programjának része. Magyarországon, az utóbbi években partnereink között köszönthetjük  többek közt a Honvéd, az FTC, az MTK klubokat és büszkék vagyunk rá, hogy élsportolóik a Pure Sports Kft. forgalmazásában megvásárolható eszközöket használják edzettségi szintjük fejlesztésében és a versenyre történő felkészülésekben.

A Keiser és Woodway technológia és termékek széles körben nyújtanak előnyöket a felhasználási céloknak megfelelően, legyen a cél a gyorsaság fejlesztése, az erő & állóképesség edzése, vagy rehabilitáció és egészségmegőrzés.

A Pure Sports Kft. személyre szabott edzésprogrammal nyújt szakmai segítséget a szenior edzésekben is. Az edzésprogram az egészségmegőrzést helyezi a fókuszba és minden speciális igénynek megfelelően egyénre szabható.

A Keiser és Woodway technológia és termékek széles körben nyújtanak előnyöket a felhasználási céloknak megfelelően, legyen a cél a gyorsaság fejlesztése, az erő & állóképesség edzése, vagy rehabilitáció és egészségmegőrzés.

Ajánlott termékek: Keiser Half Rack, Woodway Curve, Keiser Total Body Trainer, Keiser Performance Trainer, Keiser Functional Trainer

TUDJ MEG TÖBBET A TEChNOLÓGIÁKRÓL

Miért alkalmazzák a Keiser technológiákat a rendvédelmi erők edzésénél?
Itt megtudhatod
MIben más a woodway technológia, és miért kiváló a rendvédelelmben szolgálók edzésére?

Keresd a megfelelő termékeket a webshopban

készülj fel a váratlan eseményekre Keiser és Woodway termékcsaládok eszközeivel
Rendvédelem edzőterem minta

Ajánlott termékek: Half Rack, Woodway Curve, 2db Keiser Total Body Trainer, Keiser Performance Trainer, Keiser Functional Trainer.

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.