fbpx
team_image
Orbán Zsolt
Ügyvezető Igazgató

Személyes küldetésem, hogy a hazai fitnesz kultúrában egy új szemléletet építsek ki melynek középpontjában a folyamatos fejlődés és a legújabb innovációk bemutatása áll. Célom, hogy megismertessem az embereket azokkal a lehetőségekkel melyeken keresztül egészségüket egy biztonságos, eredményes és minőségi jövőbe tudják fektetni.

Szenvedélyem, hogy a kihívást jelentő korlátokat leküzdjem és ezzel hozzájáruljak az emberi teljesítőképesség eredményes fejlesztéséhez.

team_image
Kaszás Márk
Sales Manager

A sport évek óta a napi rutinom része, és a rendszeres edzés által elért eredmények további motivációt adnak a folytatáshoz. Szeretném ezt az élményt másokkal is megosztani, jó lenne ha egyre több ember fedezné fel, hogy a saját testére való odafigyelés minden szinten kihat a jólétére. Azt szeretném, hogy Pure Sports által kínált eszközök minél több embert segítsenek ebben a fejlődésben.

team_image
Mosóczi Márk
Ügyvezető asszisztens

Gyerekkorom óta nagy rajongója vagyok többféle sportágnak, ezért boldoggá tesz, hogy ezek közül többnél is jelen vagyunk a gépeinkkel. Mindemellett felemelő érzés egy szakmailag kiemelkedő csapattal dolgozni, akik pontosan tudják, melyik ügyfélnek mi lesz a megfelelő konstrukció, függetlenül attól, hogy fitness termet, kézilabda csapatot vagy éppen hotelt vezet. Az ügyfelek maximális kiszolgálása mellett a könyvelési feladatok naprakészsége a legfontosabb számomra.