Kérdésed van?

Sintesi – bármilyen edzőgépet szimulál a teljes test biztonságos edzésére

Sintesi digitalis edzogep fix pont terheles

Oszd meg ezt a bejegyzést

A SINTESI egy elektromotorok által generált digitális terhelést alkalmazó innovatív edzési eszköz. Alkalmazható a teljes test edzésére sport, és rehabilitáció esetében egyaránt.

A SINTESI technológia alapja az elektromotorok által generált terhelés, amely az edzőtermekben használt különféle edzőgépek működését szimulálja.

Az edzőgéphez csatlakoztatott táblagép folyamatosan, valós időben mutatja az edzés objektív adatait. Ezeket az adatokat képes tárolni és kielemezni, ezzel biztosítva az edző számára az legjobb edzésprogramok kidolgozásának feltételeit.

LÁGY ÉS KONSTANS ELLENÁLLÁS

Az elektromotorok által generált terhelés technológia egy lágy és konstans ellenállást tesz lehetővé, amit nem befolyásol a csavaró nyomaték vagy a gravitáció. Így az izomcsoportok bevonása a mozgás során hatékonyabb, ezért a fejlődés is rövidebb idő alatt elérhető. Ezen felül, a terhelés valós időben módosítható vagy kikapcsolható bármikor.

Sintesi – változtatható gravitáció
Sintesi digitális  terhelés egy rögzített pontból
Sintesi – terhelés egy rögzített pontból

KONSTANS TERHELÉS – CST – a terhelés folyamatosan konstans, nem befolyásolja a terhelés tehetetlenségi vezérlése.

NYÚJTÓ TERHELÉS – AUX – progresszív módon növeli a terhelést a kábel húzása során, ezzel azt a hatást kelti, amit egy gumi nyújtása során érzünk, aminek különböző szintű ellenállásai vannak.

EXCENTRIKUS TERHELÉS – ECC – Lehetővé teszi, hogy a pozitív és negatív tartomány terhelési fázisait külön kezeljük. Az excentrikus szakaszban növelhető vagy csökkenthető a terhelés.

VISZKÓZUS TERHELÉS – VSC – A terhelés a végrehajtás sebességétől függően változik, egy folyadék viszkozitásának beállításával. Ez a terhelési mód az evezőgép funkcionalitását szimulálja.

IZOMETRIKUS TERHELÉS – ISM – Egy izom kontrakciót szimulálja, akár a csúcs tartományban, az izom rövidülése és az ízületek mozgatása nélkül.

VIBRÁLÓ TERHELÉS – VIB – A terhelés véletlenszerűen változik egy állítható tartományban, ezzel instabilitást és egyensúlyvesztést előidézve a gyakorlat során.

IZOKINETIKUS TERHELÉS – ISC – A terhelés egy konstans szögsebesség mozgást mutat, az alkalmazott erőtől függetlenül.

MÁGNESES TERHELÉS– MAG – A terhelés két mágnes között fellépő vonzást szimulál, minél közelebb esik a zéró ponthoz, annál erősebb a mágneses vonzás.

IRÁNYÍTOTT MOZGÁSTERHELÉS – GMT – A terhelést egy dinamikus ív szerint állítja be a kábel nyújtásának megfelelően, azzal, hogy a terhelést bizonyos pontok távolságának megfelelően módosítja.

Falra szerelt vertikális Sintesi funkcionális edzőgép
Sintesi digitális terhelést alkalmazó edzőgép, függőleges változat

HA KEVÉS A HELY

A SINTESI vízszintes és függőleges állásban is szerelhető két cső modulból áll, amelyeket egyszerűen kezelhető szerelékek segítségével rögzíthetünk. A kevesebb, mint 9 kg-os csőmodulok egyenként is beállíthatók, tehát két vagy több felhasználó is edzhet egymástól függetlenül egyazon időben.

A MOZGÁS SZABADSÁGA

A terhelés nem csak talajhoz merőleges, hanem az edzésnek megfelelő bármilyen irányú lehet. Arra is van lehetőség, hogy egy 0-45 fok közti változtatható szöget állítsunk be, konstans vektor tartományban, de egy fix pontot is beállíthatunk a kábel számára.

TERVEZHETŐ ÉS MOTIVÁLÓ

A SINTESI irányítópultja lehetővé teszi az ügyféladatbázis létrehozását, és számukra személyre szabott edzések beállítását. A felhasználói profilozás, az alap edzésprogramok és az adatok tárolása a felhőben az AKUIS platformon regisztrált fiókban érhetők el.

AHOL A LÁTVÁNY IS UGYANOLYAN FONTOS

Wellness létesítmények, szállodák, hajók kis helyigényű és kifinomult megjelenésű tartozékaként sokoldalú hasznosításán túl az esztétikai élményt is emeli a FIBO-n is elismert SINTESI látványa.

A SINTESI edzőgépek elérhetők a webáruházban, megtekinthető és kipróbálható a Pure Sports bemutatóteremben, előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.