Kérdésed van?

A te okos fitnesz termed, mindössze 2 négyzetméteren

Irányítsd a gravitációt, eddz úgy mint soha előtte!

Éld át a szabadalmaztatott Dinamikus Vektor technológiát, amellyel a Sintesi a szabad súlyokat, a rugalmas ellenállást, az evezőgépek és számos hagyományos edzéseszköz viselkedését szimulálja.

A táblagépen egyetlen gombnyomással beállíthatod az edzés rutinját, valós időben megtekintheted teljesítmény adatokat, és magasabb szintre emelheted edzéseidet.

Az olasz design és minőség csúcsa

A SINTESI az apró részletekre figyelés termése, és 100%-ban Olaszországban készül.
Két cső alakú modulja van, belső szerkezetei pedig repüléstechnikai alumíniumból készültek, kopás- és súrlódásgátló polimer bevonattal.
A SINTESI villanymotorok akár 100 kg-os terhelést és akár 2 kW teljesítményt is képesek generálni a felhasználó edzéséből származó energia felhasználásával.

Falra szerelt vertikális Sintesi funkcionális edzőgép
Két konfiguráció a minőségi edzéshez

Mindkettő a teljes testet veszi célba, két külön nézőpontból közelítve.

FÜGGŐLEGES SÍK

A SINTESI könnyen falra szerelhető, minimális helyet igényel, maximális esztétikai hatást nyújt, kihozza a maximumot a kihasználatlan terekből, sarkokból, oszlopokból. Ideális funkcionális edzésekhez, láberősítő gyakorlatokhoz, futáshoz, hasizom és egyéb gyakorlatokhoz.

Vízszintes sík

Éld át a virtuális gravitáció erejét, annak legtermészetesebb formájában a platform szilárd alapján. Ez az elhelyezés, olyan alapgyakorlatokhoz ideális, mint pl. a guggolások, kitörések elemelések, különböző toló gyakorlatokhoz és még sok máshoz.

sintesi_fuggoleges_3
Sintesi digitális edzés

FOLYAMATOS KÉSZENLÉT​

A SINTESI gyorskioldó rendszere lehetővé teszi a vízszintesből függőleges állásba váltást vagy fordítva csupán néhány másodperc alatt. Csatlakoztasd a SINTESI modult egy kattintással, csatold a tápkábelt és kezdődhet az edzésed.

VÁLASzható STÍLUS

A SINTESI három színben elérhető: Ice White, Matte Black és Silver – és kérésre olyanra színezhető, hogy bármilyen stílushoz passzoljon.

MÉRETEK ÉS KÖVETELMÉNYEK​

A csőmodulok súlya egyenként kevesebb, mint 10 kg, a talpazat súlya 55 kg. 110-230 V-os konnektorba csatlakoztatható. A SINTESI fogyasztása azért kevesebb, mint 500 W, mert az edzés során fejlesztett energiát is hasznosítja.

TARTS VELÜNK A DIGITÁLIS EDZÉS VILÁGÁBA

DIGITÁLIS TERHELÉS

A digitalizált terhelések segítségével gyorsan válthatsz hagyományos edzésről funkcionális edzésre, vagy erő edzésről aerob edzésre. Fedezd fel az összes tulajdonságot!

Tulajdonságok

Tiszta technológia

A SINTESI technológiai szíve a hatékony, mérhető és motiváló edzésekhez optimalizált, és ezekhez minden eszközt rendelkezésre bocsájt.

A digitális terhelés korszaka

Maximális mozgásszabadság egy robot precizitásával – a SINTESI által a hagyományos multifunkcionális edzés az evolúció újabb szakaszába érkezett.

Ellenállás mód

A gyors és folyamatos fejlődés eléréséhez hosszú távon a változatos, ösztönző és kellemes edzés vezet. A SINTESI lehetővé teszi, hogy váltogasd a terhelési profilokat, amelyekkel különféle eszközök edzési élményét nyújtják, egyetlen gépen.

IRÁNYÍTHATÓ GRAVITÁCIÓ​​

Az erő iránya változatlan marad, és követi a mozgásodat, akár a szabad súly. A különbség az, hogy a SINTESI esetében mindez a mozdulat korlátozása nélkül történik, tested természetes biomechanikáját támogatva.

AZ EDZÉS LEGTERMÉSZETESEBB MÓDJA​

Biztonságos, ergonomikus edzést szeretnél? A SINTESI automatikusan a méretedhez, arányaidhoz, tartásodhoz és mozgástartományodhoz igazodik. Így terel téged, hogy a legkedvezőbb módon hajts végre minden mozdulatot.

Az applikáció mindenre kiterjed

Könnyedén hozzáférhetsz az összes lehetséges kombinációhoz a SINTESI app segítségével, amely előre beállított rutinokat tartalmaz azoknak, akik csupán az edzésre fókuszálnának. Ugyanakkor a fejlett paraméterekkel való játék szabadságát nyújtja mindazoknak akik a legtöbbet hoznák ki a SINTESI lehetőségeiből.

Minden egy érintéssel kezdődik

Állítsd be a gyakorlatokat egyetlen érintéssel a tartozékként kapott tableten, és máris fókuszálhatsz az edzésedre. Monitorozd és irányítsd a fejlődésed a SINTESI app segítségével.

Egyetlen kattintással

Használd az edzésprogramokat és hagyd, hogy vezessen a SINTESI, vagy alkosd meg saját edzésedet három egyszerű lépésben. A SINTESI automatikusan beállítja a folyamatot, az edzés élménye csak a tied.

LÁGY ÉS KONSTANS ELLENÁLLÁS

KONSTANS TERHELÉS – CST – a terhelés folyamatosan konstans, nem befolyásolja a terhelés tehetetlenségi vezérlése.

NYÚJTÓ TERHELÉS – AUX – progresszív módon növeli a terhelést a kábel húzása során, ezzel azt a hatást kelti, amit egy gumi nyújtása során érzünk, aminek különböző szintű ellenállásai vannak.

EXCENTRIKUS TERHELÉS – ECC – Lehetővé teszi, hogy a pozitív és negatív tartomány terhelési fázisait külön kezeljük. Az excentrikus szakaszban növelhető vagy csökkenthető a terhelés.

VISZKÓZUS TERHELÉS – VSC – A terhelés a végrehajtás sebességétől függően változik, egy folyadék viszkozitásának beállításával. Ez a terhelési mód az evezőgép funkcionalitását szimulálja.

IZOMETRIKUS TERHELÉS – ISM – Egy izom kontrakciót szimulálja, akár a csúcs tartományban, az izom rövidülése és az ízületek mozgatása nélkül.

VIBRÁLÓ TERHELÉS – VIB – A terhelés véletlenszerűen változik egy állítható tartományban, ezzel instabilitást és egyensúlyvesztést előidézve a gyakorlat során.

IZOKINETIKUS TERHELÉS – ISC – A terhelés egy konstans szögsebesség mozgást mutat, az alkalmazott erőtől függetlenül.

MÁGNESES TERHELÉS– MAG – A terhelés két mágnes között fellépő vonzást szimulál, minél közelebb esik a zéró ponthoz, annál erősebb a mágneses vonzás.

IRÁNYÍTOTT MOZGÁSTERHELÉS – GMT – A terhelést egy dinamikus ív szerint állítja be a kábel nyújtásának megfelelően, azzal, hogy a terhelést bizonyos pontok távolságának megfelelően módosítja.

Virtuális személyi edződ

Lépj be az adatbázisba, ahol több, mint 200 gyakorlat és számos edzésprogram vár rád. A SINTESI virtuális személyi edző olyan, mintha saját személyi edző állna melletted az edzés teljes ideje alatt.

Tarts szünetet

A SINTESI lehetővé teszi a fejlődésed áttekintését, és az edzésed teljesítményét valós időben rögzíti az edzés során.

Személyi edző az otthonodban

A SINTESI folyamatosan frissül. Folyamatosan újabb funkciókat és új edzésprogramokat adunk ki, hogy az edzésélményed egyedi és izgalmas legyen.

Kattints a képre és töltsd le a Sintesi funkcionális edzőgép bemutató prospektust pdf formátumban:

oszd meg ezt az oldalt

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.