Szakedzőink

 

​Az utóbbi években a cégünk által forgalmazott edzőgépek tisztes eredménnyel követeltek maguknak helyet a fitneszgépek túlzsúfolt piacán. Termékeink itthon, a tengerentúlon és Európa-szerte számos kiemelkedően népszerű edzőtermet és egyéb helyszínt szolgálnak ki professzionális edzőtermi gépekkel.

Létrehoztuk  a szakértőkből álló hálózatunkat, amelyen belül hasznos információkat és tapasztalatokat cserélünk, majd továbbadjuk azokat az ügyfeleinknek.

 

Edzőink

 

A lent  bemutatkozó edzők és szakértők mind a PureSports Akadémiának a tagjai. A saját szakterületén minden edző kiváló hírnévnek örvend, mind jelentősen hozzájárulnak a termékeink hitelességéhez és népszerűsítéséhez.
A PureSports Akadémia a neked megfelelő helyszínen kínál egyéni igényekhez igazított edzésprogramot és tanfolyamot.

team_image
Orbán Zsolt
PureSports szakmai vezető

több infó

Személyes küldetésem, hogy a hazai fitnesz kultúrában egy új szemléletet építsek ki melynek középpontjában a folyamatos fejlődés és a legújabb innovációk bemutatása áll. Célom, hogy megismertessem az embereket azokkal a lehetőségekkel melyeken keresztül egészségüket egy biztonságos, eredményes és minőségi jövőbe tudják fektetni.

Szenvedélyem, hogy a kihívást jelentő korlátokat leküzdjem és ezzel hozzájáruljak az emberi teljesítőképesség eredményes fejlesztéséhez.

team_image
Bubori Kornél
Performance Manager

több infó

Sport pályafutásomat kézilabdázóként kezdtem, majd később labdarúgással folytattam.

 

Labdarúgóként Nb2es ligaválogatottságig vittem. 24 éves koromban egy súlyos térd sérülés és 5. térdműtétem után a profi karrierem véget ért (ma még megyei szinten focizom). Ekkor fogadtam meg, hogy az élsportba edzőként még vissza fogok, vissza kell, hogy térjek. E mellett saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen a pályaszéléről nézni a társakat. Kötelességemnek tartom, hogy már kis kortól kezdve a sérülések lehetőségét a minimálisra csökkentsem, növelve a teljesítményt.

 

2011 nyarán testnevelő-edzői diplomát, ez év végére pedig személyi edző végzettséget is szereztem. TRX Rip trainer-ként a funkcionális személet alapján 2012 óta foglalkozom amatőr ill. élsportolókkal Szegeden. Ugyanettől az évtől a SZEAC szegedi Labdarugó Akadémia U8 vezetőedzője is vagyok. 2013-tól látom el az akadémia erőnléti edzői szerepkörét is.

team_image
Orbán Attila
Performance manager

több infó

1992-ben végeztem Szombathelyen testnevelő szakon, ahol atléta edzői minősítést is szereztem.

1993-tól középiskolai testnevelőként dolgoztam 2012-ig.

1997-ben Testnvelési Egyetemen,

2007-ben IWI személyi edzői,

2011-ben TRX edzői,

2011-ben funkcional tréneri képesítést szereztem.

2007-től a szombathelyi Illés Labdarúgó Akadémián koordinációs és kondicionális edzőként dolgozom.

2011-ben funkcional tréneri képesítést szereztem.

2012-ben Keiser szakmai vezető.

 

Az évek folyamán tanultam meg, hogy nem lehet megállni egy szinten, folyamatos tanulásra, önképzésre van szükség. Ahogy megismerkedtem funkcionális edzések adta lehetőségekkel, úgy váltam annak rabjává, és igyekeztem beépíteni a mindennapi munkámba. Külföldi tapasztalat szerzéseim folyamán is azt láttam, hogy milyen sok helyen és változatos formában használják ezeket a módszereket. A KEISER gépekkel a funkcionális edzések egy új dimenzióját ismerhetem meg. A pneumatikus technológiának köszönhetően egyedülálló módon fejleszthető a gyorsaság különböző formái, ami a labdarúgásban, de más sportágakban is kiemelt figyelmet érdemel. A gépek tesztelési eljárásai olyan visszajelzéseket adnak az edzőknek, sportolóknak amelyekről eddig “álmodni” sem mertek. Azt gondolom, hogy a KEISER gépek megfelelő használata lehetővé teszi a profi felkészülést bármely sportágban. A korszerű személyi edzésekhez is kitűnően használható, megújítva, felfrissítve ezáltal vállalkozásukat.

 

Ajánlani tudom mindenkinek!

team_image
Kasper István
Performance manager

+36 30 310 6954

kasper.istvan@puresports.hu

több infó

2009 óta foglalkozok profi sportolókkal és magán személyekkel. Csapatok közül dolgoztam a Budapest Wolves Amerikai Football csapattal, a Siófoki női kézilabda csapattal, a Budapest Honvéd NB 1-es csapatával és jelenleg a Magyar Futball Akadémia korosztályaival.

 

A PureSports keretein belül célom a különböző sportágak képviselőinek gyakorlati és elméleti tudást biztosítani a Keiser erőfejlesztő gépeinek működéséről, azok fejlesztési protokolljairól, valamint széleskörű gyakorlatanyagot prezentálni, melyeket a teljesítménysportban és a rehabilitációban egyaránt használni tudnak.