Kérdésed van?

Életminőség-javítás és egészségmegőrzés szenioroknak!

Az életminőségünk fenntartása, vagy javítása kihívás elé állít mindenkit a kor előre haladtával. A megfelelő sport program és eszközök kiválasztása nagyobb körültekintést és gondos előkészületeket igényel annak érdekében, hogy elérhetővé váljon a kitűzött cél teljesítése. 

A szenior egészség megőrzéséhez és fejlesztéséhez hatalmas segítséget nyújtanak az innovatív technológiákat alkalmazó eszközök, például a Keiser pneumatikus technológiája és a Woodway rugalmas futófelülete. 

Sporteszközeink biztos alapot nyújtanak a sérülésmentesen és könnyedén kivitelezhető mozgásformákhoz az erőfejlesztéstől a kardió edzésekig.

A PureSports Kft személyre szabott edzésprogramokkal nyújt szakmai segítséget a szenior edzésekben is. Az edzésprogramok az egészségmegőrzést helyezik a fókuszba és minden speciális igénynek megfelelően egyénre szabhatók.

A Keiser és Woodway technológia és termékek széles körben nyújtanak előnyöket a felhasználási céloknak megfelelően, legyen a cél a gyorsaság fejlesztése, az erő & állóképesség edzése, vagy rehabilitáció és egészségmegőrzés.

Miért alkalmazzák a Keiser technológiákat az idősebb generáció edzésprogramjaiban?
Itt megtudhatod
MIben más a woodway technológia, és miért kiváló az idősebbek edzésére?
itt megtudhatod
Sintesi logo fehér
Miért hasznos a SINTESI digitális funkcionális edzés a szeniorok edzésében?
itt megtudhatod

Válogass termékeink közül a webshopban

MIÉRT JÓ A KEISER AZ IDŐSEKNEK?

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.