Kérdésed van?

Minőségi edzésidő, otthon is: KEISER M3i teremkerékpár

Keiser M3i teremkerékpár

Oszd meg ezt a bejegyzést

Eljött az ideje, hogy minőségi edzésidővel fejleszd a képességeidet? Akár otthon is?

Számos kutatási eredmény, a felhasználók és edzők visszajelzései alapján végzett folyamatos fejlesztések eredményezték azt, hogy a Keiser M3i a legjobb lett a teremkerékpárok kategóriájában. A legkiválóbb minőségi anyagok, az ergonomikus kialakítás, a bluetooth vezérléssel együtt, valódi edzésélményt eredményeznek. A Keiser M3i-vel nem az edzésidő hossza, hanem a minősége és az eredménye emelkedik. Edzz Keiserrel eredményesebb, fittebb, egészségesebb leszel.

Hozz meg egy jó döntést, és fektess be minőségi időt az egészséged fejlesztésébe!

A minőségi edzés eredménye a látványos fejlődés, mely magában hordozza a jobb edzésélményt. Mert így az M3i kerékpár kormány- nyereg-pedál-és V alakú vázának kialakítása minden felhasználó számára a kényelmes, biztonságos és hatékony edzést biztosítja.

A Keiser M3i teremkerékpár abban is piacvezető, hogy a hozzá letölthető applikáció segítségével, személyre szabott edzésprogramok közül választhatsz, mely változatossá, biztonságossá és célorientálttá teszi az edzést.

Az eredmények nem csak a tükörben és mérlegen láthatóak, hanem a kijelzőn is, ami összesíti az edzésed adatait, amelyeket közvetlenül a kerékpár ad át az okostelefonodnak. Kevesebb ráfordított idővel, eredményesebb az edzés. És ez még nem minden! Az egyedi mágneses hajtáslánc, a hagyományos kerékpárokkal ellentétben, minimalizálja a sérülések kockázatát. Kategóriájában a legkomfortosabb és legcsendesebb kerékpár. Itt megnézhetsz egy rövid videót a Keiser M3i teremkerékpár használatáról.

Mivel szinte karbantartásmentes, a befektetésed hosszú távon megőrzi az értékét.

Ha szeretnéd megtapasztalni hogy mit értünk azalatt, hogy minőségi edzésidő, vagy szeretnél otthonra magadnak vagy szeretteidenk egy saját Keiser M3i-t, jelentkezz nálunk! Örömmel szervezünk ingyenes próbabemutatót a látványstúdiónkban vagy az ország egyéb helyszínein. Vendéget is hozhatsz! 

Értesülj elsőként az újdonságokról!

iratkozz fel hírlevelünkre

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.