Kérdésed van?

ALAP: Magasított alap a Functional Trainer edzőgéphez

750  +ÁFA

EXTENDED BASE PLATE (300836-os modell) 305 mm-rel megemeli az Functional Trarinert a kosárlabdázók számára.

Az Extended Base Plate alapokat biztonságosan rögzíteni kell a betonpadlóhoz, az utasításoknak megfelelően. A Functional Trainer talpazatának padlóhoz való rögzítésére vonatkozó előírások betartásának elmulasztása súlyos következményekkel járhat. Amennyiben a Functional Trainer rögzítése a padlóhoz elmozdul vagy meglazul, az súlyos sérüléseket eredményezhet, amelyek akár végzetes következménnyel járhatnak. A talp rögzítésének biztonságáért minden feleősség az intézményt terheli.

Functional trainer mérete 300836-es talppal: 3020+300836

EMELT KAROKKAL MAGASSÁG: 256 CM

SZÉLESSÉG: 244 CM

MÉLYSÉG: 79CM

SÚLY: 65 KG

ELLENÁLLÁS/KAR: 22 KG

KÁBELHOSSZ KÉT KARRAL: 178 CM

KÁBELHOSSZ EGY KARRAL: 356 CM

Leírás

Magasított alap a Functional Trainer edzőgéphez

A Functional Trainer-t KÖTELEZŐ vagy a Free Standing Base (3025-ös Modell), vagy a Floor Mount Base Plate (3021-es Modell), vagy az Extended Base Plate (300836-os Modell) alapunkra szerelni, utóbbi 305 mm-rel megemeli az FT-t a kosárlabdázók számára. (A Floor Mount és Extended Base Plates alapokat biztonságosan rögzíteni kell a betonpadlóhoz, az utasításoknak megfelelően.)

A Functional Trainer talpazatának padlóhoz való rögzítésére vonatkozó előírások betartásának elmulasztása súlyos következményekkel járhat. Amennyiben a Functional Trainer rögzítése a padlóhoz elmozdul vagy meglazul, az súlyos sérüléseket eredményezhet, amelyek akár végzetes következménnyel járhatnak. A talp rögzítésének biztonságáért minden feleősség az intézményt terheli.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ALAP: Magasított alap a Functional Trainer edzőgéphez” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ez is érdekelhet

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.