Kérdésed van?

M7i TELJES TESTEDZŐ HÁTTÁMLÁVAL

4 900  +ÁFA

SOKKAL FÜGGETLENEBBÉ VÁLHAT: M7i TELJES TESTEDZŐ HÁTTÁMLÁS ÜLÉSES LÉPTETŐVEL

5210-es Modell

A Keiser mágneses ellenállás rendszerének használatával az M7i Teljes Testedző háttámlás üléses léptetős modelljével egyenletes és csendes lépcsőző mozgás végezhető egy kényelmes, hátra támaszkodó helyzetben. Része egy teljes mértékben állítható ülés, amibe kerekesszékből könnyen át lehet ülni, és egy nagyon alacsony 76mm-es lépcső az ülés és a pedálok között, aminek köszönhetően egyszerűbb és biztonságosabb beülni és megtalálni a megfelelő pozíciót. A lábtartó segít a lábfejet is ideális szögben tartani a teljes pedálfordulat alatt.

Minimalizálja a boka megfeszülését a pedálozás során, így sokkal kényelmesebb az edzés. Emellett része egy felsőtest edző ellenállásrendszer, ami a kis terheléses teljes testedzéshez használható. Az opcionális lábfej és láb stabilizátoroknak és a csuklópántoknak köszönhetően az M7i ideális stroke vagy más agy- és gerincvelő sérültek, ill. szívrehabilitációs betegek számára egyaránt.

JELLEMZŐK

  • A függő felső és alsó forgattyúk passzív segítséget nyújtanak;
  • A kis terheléses edzések pontos, mérhető eredményeket hoznak;
  • Könnyen szállítható, és a kategóriájában a legkisebb méretű;
  • A 8 inch / 203mm-es pedálfordulat pont akkora, mint egy valódi lépcső, vagyis a mindennapi tevékenységek során végzett valós mozgáshoz hasonló;
  • Alacsony pedálmagasság, így egyszerűbb a gépet elindítani;
  • A pedál hátsó és oldalsó falai nem engedik kicsúszni a lábfejet;
  • Pedálok, amik korlátozzák a boka kifordulását;
  • Teljes mértékben állítható ülés, ami miatt kerekesszékből könnyen át lehet ülni;
  • Könnyen olvasható kijelző, nagy betűkkel és éles kontrasztokkal, ami megmutatja, hogy melyik sebességi fokozatban van a használó, mennyi kalóriát égetett el, az összes megtett lépést, percenkénti lépésszámot, eltelt időt, Wattszámot, a METS-et, és egy kompatibilis mellkaspánt használatakor a pulzusszámot is;
  • Keiser Integrált Technológia rögzíti és nyomon követi a fejlődést.

Kiegészítők – Opcionális

CSUKLÓSTABILIZÁLÓ PÁNTOK

A Keiser M7i Kerekesszékkel Hozzáférhető Teljes Testedző gépének csukló stabilizáló pántjait azok számára fejlesztettük, akik instabilnak érzik magukat edzések során. A tépőzáras rögzítők tartják a hevedert a karon és a csuklón az M7i fogantyú fölé való helyezés előtt, így a használó a gyakorlattól függően le vagy fel tudja tolni tenyerével.

LÁBSTABILIZÁLÓ PÁNTOK ÉS LÁBSTABILIZÁLÓK

A Keiser M7i Kerekesszékkel Hozzáférhető Teljes Testedző gépének lábfej stabilizáló pántjai segítenek a lábat egyhelyben tartani az edzés során. Emellett a lábstabilizálók a megfelelő beállításban és pozícióban tartják a lábat edzés során.

 

Leírás

MARADJON MOZGÁSBAN!

Az M7i fejlesztése úgy kezdődött, hogy egy kompakt egységet szerettünk volna megalkotni, ami elfér a nyugdíjasotthonok folyosóin, ill. a kerekesszékesek és más járművekkel közlekedők is fel tudjanak rá szállni és edzhessenek vele. Innen nőtte ki magát egy teljeskörű rehabilitációs eszközzé.

A Keiser mágneses ellenesállás rendszerének használatával az M7i modelljével egyenletes és csendes lépcsőző mozgás végezhető egy kényelmes, fekvő helyzetben.

A lábtartó segít a lábfejet is ideális szögben tartani a teljes pedálfordulat alatt. Minimalizálja a boka megfeszülését a pedálozás során, így sokkal kényelmesebb az edzés. Emellett része egy felsőtest edző ellenállásrendszer, ami a kis terheléses teljes testedzéshez használható.

Az opcionális lábfej és láb stabilizátoroknak és a csuklópántoknak köszönhetően az M7i ideális stroke vagy más agy- és gerincvelő sérültek, ill. szívrehabilitációs betegek számára egyaránt.

További információk

Tömeg 91 kg
Méretek 71 × 193 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M7i TELJES TESTEDZŐ HÁTTÁMLÁVAL” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ez is érdekelhet

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.