Kérdésed van?

M7i TELJES TESTEDZŐ

4 400  +ÁFA

MARADJON MOZGÁSBAN!

A KEISER M7i teljeskörű rehabilitációs eszköz a Keiser mágneses ellenesállás rendszerével.

JELLEMZŐK

Működik a legtöbb mozgáskorlátozottakat segítő eszközzel és standard székkel egyaránt;

A kis terheléses edzések pontos, mérhető eredményeket hoznak;

Könnyen szállítható, és a kategóriájában a legkisebb méretű;

A 203 mm-es pedálfordulat pont akkora, mint egy valódi lépcső, vagyis leutánozható a mindennapi tevékenységek során végzett valós mozgás;

Alacsony pedálmagasság, így egyszerűbb a gépet elindítani;

A pedál hátsó és oldalsó falai nem engedik kicsúszni a lábfejet;

Pedálkialakítás, ami korlátozzák a boka hajlítását;

Könnyen olvasható kijelző, nagy betűkkel és éles kontrasztokkal, ami megmutatja, hogy melyik Sebességi Fokozatban van a használó, mennyi Kalóriát égetett el, az Összes Megtett Lépést, Percenkénti Lépésszámot, Eltelt Időt, Wattszámot, a METS-et, és egy kompatibilis mellkaspánt használatakor a Pulzusszámot is

Keiser Integrált Technológia rögzíti és nyomon követi a fejlődést.

Kiegészítők – Opcionális

CSUKLÓSTABILIZÁLÓ PÁNTOK

A Keiser M7i Kerekesszékkel Hozzáférhető Teljes Testedző gépének csukló stabilizáló pántjait azok számára fejlesztettük, akik instabilnak érzik magukat edzések során. A tépőzáras rögzítők tartják a hevedert a karon és a csuklón az M7i fogantyú fölé való helyezés előtt, így a használó a gyakorlattól függően le vagy fel tudja tolni tenyerével.

LÁBFEJ STABILIZÁLÓ PÁNTOK ÉS LÁBSTABILIZÁLÓK

A Keiser M7i Kerekesszékkel Hozzáférhető Teljes Testedző gépének lábfej stabilizáló pántjai segítenek a lábat egyhelyben tartani az edzés során. Emellett a lábstabilizálók a megfelelő beállításban és pozícióban tartják a lábat edzés során.

Leírás

MARADJON MOZGÁSBAN!

Az M7i fejlesztése úgy kezdődött, hogy egy kompakt egységet szerettünk volna megalkotni, ami elfér a nyugdíjasotthonok folyosóin, ill. a kerekesszékesek és más járművekkel közlekedők is fel tudjanak rá szállni és edzhessenek vele. Innen nőtte ki magát egy teljeskörű rehabilitációs eszközzé.

A Keiser mágneses ellenesállás rendszerének használatával az M7i modelljével egyenletes és csendes lépcsőző mozgás végezhető egy kényelmes, fekvő helyzetben. A lábtartó segít a lábfejet is ideális szögben tartani a teljes pedálfordulat alatt. Minimalizálja a boka megfeszülését a pedálozás során, így sokkal kényelmesebb az edzés.

Emellett része egy felsőtest edző ellenállásrendszer, ami a kis terheléses teljes testedzéshez használható. Az opcionális Lábfej és Láb Stabilizátoroknak és a Csuklópántoknak köszönhetően az M7i ideális stroke vagy más agy- és gerincvelő sérültek, ill. szívrehabilitációs betegek számára egyaránt.

További információk

Tömeg 65 kg
Méretek 978 × 711 × 1118 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„M7i TELJES TESTEDZŐ” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ez is érdekelhet

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.