Kérdésed van?

SINTESI HOME ESSENTIAL

5 400  +ÁFA

SINTESI HOME ESSENTIAL digitális edzőgép teljes fitnesz laboratóriummal

A teljes test edzése teljesítményadatok vizuális visszajelzésével

A SINTESI egy innovatív edzési eszköz, amely egy teljesen új lehetőséget kínál a testedzésre sport, és rehabilitáció esetében egyaránt. A technológia alapja az elektromotorok által generált terhelés, amely az edzőtermekben használt különféle edzőgépek működését szimulálja.

Az edzőgéphez csatlakoztatott táblagép folyamatosan, valós időben mutatja az edzés objektív adatait. Ezeket az adatokat képes tárolni és kielemezni, ezzel biztosítva az edző számára az legjobb edzésprogramok kidolgozásának feltételeit.

A DINAMIKUS VEKTOR RENDSZER teljes mozgásszabadságot tesz lehetővé. Képes létrehozni a szabad súlyok, az izotóniás gépek és számos egyéb eszköz működését, mivel elektronikusan átállítja az eszközt bármilyen üzemmódra és bármilyen edzés feltételeinek megfelelőre.

Ez teszi képessé a SINTESI-t, és ezáltal az edzőtermet egyúttal egy értékes asszisztenssé, ami képes javasolni, követni és stimulálni a felhasználót, ezáltal egyénivé tenni az edzésélményt.

FÜGGŐLEGES ÁLLÁS: NAGYON KEVÉS HELYET IGÉNYEL
A két csőmodul közvetlenül a falra szerelhető. A gép tartozéka az az egyszerű szerelék, ami rapid le- és felcsatlakoztatást tesz lehetővé. További szerelékeket más helyekre is felszerelhet, és használhatja ugyanazzal a modullal, korlátozás nélkül. Ez a konfiguráció az optimális helykihasználást kínál.

Egy modul súlya kevesebb, mint 9 kg, és 50 kg-os terhelést képes generálni – tehát a kettő összesen 100 kg-ot generál.

VÍZSZINTES: MASSZÍV ALAP A MUNKÁHOZ
A platform kellék segítségével a csőmodulokat vízszintesen rögzíthetjük ugyanazzal a gyors be- és kicsatlakoztatási tartozékkal. Ez a konfiguráció sokféle edzést tesz lehetővé egy kis, mindössze 214*100 cm-es területen. A platform belső és külső felületét úgy tervezték, hogy biztos alapot nyújtson a talajon bármilyen pad vagy lépcső kényelmes használatához. Mozgásukban korlátozott felhasználók számára ugyanúgy teljes körű akadálymentességet biztosít.

DIGITÁLIS TERHELÉS: EGY ÚJFAJTA EDZÉS
A hagyományos súlyokkal szemben (súlyzók és izotóniás gépek), az elektromotoros technológia egy lágy és konstans ellenállást tesz lehetővé, amit nem befolyásol a csavaró nyomaték vagy a gravitáció. Így az izomcsoportok bevonása a mozgás során hatékonyabb, ezért a fejlődés is rövidebb idő alatt elérhető. Ezen felül, a terhelés valós időben módosítható vagy kikapcsolható bármikor. A súlyzók mozgatásának munkaigényes műveletétől így felszabadulva, a valós munka hatékonyabbá válik és a sérülések veszélye is lényegesen kevesebb.

DINAMIKUS VEKTOR, A MOZGÁS SZABADSÁGA
A szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a gyakorlat terhelése a talajhoz merőleges, vagy az edzésnek megfelelő bármilyen irányú lehet. Arra is van lehetőség, hogy egy 0-45 fok közti változtatható szöget állítsunk be, konstans vektor tartományban, de egy fix pontot is beállíthatunk a kábel számára. Ezáltal a test természetes biomechanikáját követhetjük.

SINTESI digitális edzőgépek  műszaki jellemzői

  • Nagy nyomatékú elektromágneses motor generálja az ellenállást.
  • Nagy teljesítményű CPU másodpercenként 300 alkalommal ellenőrzi a motort a páratlanul sima mozgásélmény érdekében.
  • Lágy és reszponzív gravitáció szimulálás, ami a Dinamikus Vektor toló tengelynek köszönhető.
  • Négy méteres Dyneema kábel, ezt az anyagot a golyóálló mellények gyártásánál is alkalmazzák.

Mit láthatunk a Sintesi digitális funkcionális edzőgép kijelzőjén?

Leírás

SINTESI HOME ESSENTIAL  digitális funkcionális edzőgép
MŰSZAKI JELLEMZŐK – SINTESI HOME ESSENTIAL: TERHELÉSI SZINTEK Maximum: 50 kg Minimum: 3 kg DINAMIKUS VEKTOR Gravitáció Rögzített pont TERHELÉS PROFILOK Konstans EXTRA Három hónap ingyenes Virtuális Edző
Két nm két lehetőség – Falra vagy padlóra is szerelheted, vízszintes vagy függőleges állásban is használhatod a digitális edzőgépedet.

Digitális terhelés – A digitalizált terhelések segítségével gyorsan válthatsz hagyományos edzésről funkcionális edzésre, vagy erő edzésről aerob edzésre.

Irányítható gravitáció
Az erő iránya követi a mozgásodat a mozdulat korlátozása nélkül, tested természetes biomechanikáját támogatva.

Ergonomikus edzés
A SINTESI automatikusan a méretedhez, arányaidhoz, tartásodhoz és mozgástartományodhoz igazodik. Így terel téged, hogy a legkedvezőbb módon hajts végre minden mozdulatot.

Egyetlen kattintás
Választhatsz edzésprogramot, vagy alkosd meg saját edzésedet három lépésben.

További információ a SINTESI digitális funkcionális edzőgépekről itt olvasható.

 

További információk

Tömeg 90 kg
Méretek 210 × 100 × 50 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SINTESI HOME ESSENTIAL” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ez is érdekelhet

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.