Kérdésed van?

CURVE XL

15 700  +ÁFA

WOODWAY CURVE XL FUTÓPAD

Motor nélküli futópad:  Nincs maximális sebesség

Népszerű a profi sportcsapatok és a katonai kiképző létesítmények körében, mert a Curve XL rendelkezik a standard Curve innovációival és előnyeivel, plusz a nagyobb és magasabb sportolók számára készült extra nagy platformmal is.

A CURVE XL ugyanolyan felépítésű, mint a CURVE, de a profi sport edzőtermek jobban kedvelik a hosszabb és szélesebb futófelület miatt, mely kényelmesebb a nagyobb és magasabb sportolók számára. Sose hagyd, hogy egy futópad mérete korlátozza az edzésedet vagy a járásod mechanikáját.

LÉCSZSZALAGOS TECHNOLÓGIA – Tudományosan bizonyított, hogy csökkenti az ízületekre, izmokra és kötőszövetekre ható káros terhelést, így a futást sokkal egyenletesebbé és kényelmesebbé teszi.

NINCS MÉRETKORLÁT – Extra nagy futófelület a hagyományos CURVE futópad minden kiváló funkcionalitásával és előnyeivel.

KÖRNYEZETBARÁT – A CURVE XL egy teljesen „zöld” futópad, melyhez nem kell áram.

JAVÍTJA A FORMÁT – Az ívelt felület természetes módon javítja a testtartást, a szalag hajtása pedig megerősíti a megfelelő futási és járási mechanizmust

Sebesség: korlátlan

Lejtő: természetes íves kialakítás

MÉRETEK:

TÖMEG: 249 KG

SZÉLESSÉG 97 CM

HOSSZÚSÁG: 221 CM

MAGASSÁG: 193 CM

A futópad jellemzői bármilyen írásbeli értesítés nélkül megváltozhatnak

Leírás

Woodway CURVE XL futópad

Népszerű a profi sportcsapatok és a katonai kiképző létesítmények körében, mert a Curve XL rendelkezik a standard Curve innovációival és előnyeivel, plusz a nagyobb és magasabb sportolók miatt egy extra nagy platformmal is.

WOODWAY FUTÓPADOK

ÜTŐDÉS CSÖKKENTŐ LÉCSZALAGOS FELÜLET Számos egyedi, ütődést elnyelő lécből áll, melyek tudományosan bizonyítottan csökkentik az ízületeket, izmokat és kötőszöveteket ért káros ütődéseket. A futófelület kibír több mint 150.000 mérföldnyi használatot is a szalag cseréje nélkül.

CSÚSZÁSMENTES HAJTÓTÁRCSÁK ÉS SZALAG Mivel úgy terveztük, hogy pontos sebességet biztosítson, a fogazott szalag és hajtás a számos sikló görgővel együtt biztosítja, hogy a szalag ne nyúljon vagy csússzon meg – nincs szükség állításra vagy feszítésre, a pontos sebességmérés garantált minden edzés során.

ALACSONY SÚRLÓDÁSÚ GOLYÓSCSAPÁGY SZÁLLÍTÓRENDSZER Minden futópad két csapágysínnel van felszerelve, melyek lehetővé teszik a futófelület zökkenőmentes siklását a kereten, majdnem teljesen kizárva a súrlódást és az ebből következő kopást, mely így hosszabb élettartamot és jelentős áram megtakarítást biztosít.

HOSSZÚTÁVRA A WOODWAY futópadok jellemzője az a forradalmi technológia, mely a használóinak olyan élményt nyújt, mint semmilyen másik eszköz a piacon. Ez egy elképesztően fejlett rendszer, amit kifejezetten úgy terveztünk, hogy a csontokat, ízületeket, izmokat és inakat kíméljük. Egy rendszer, mely annyira strapabíró, hogy évről évre megbízhatóan működik – amellett, hogy több energiát takarít meg, mint a többi futópad. Egy rendszer, mely annyira kényelmes, hogy még mezítláb is futhatsz rajta.

Kizárólag a WOODWAY futófelülete nyel el valóban energiát a becsapódási ponton, ami kizárja az ízületeket és kötőszöveteket érő ütődéseket. A WOODWAY az ideális kardió megoldás hosszú távra.

 

További információk

Tömeg 249 kg
Méretek 221 × 97 × 193 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CURVE XL” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ez is érdekelhet

WEBOLDALUNK SÜTIKET HASZNÁL (COOKIE), HOGY BIZTONSÁGOS BÖNGÉSZÉS MELLETT A LEGJOBB FELHASZNÁLÓI ÉLMéNYT NYÚJTHASSA.