A Woodwayről

 

HONNAN-HOVÁ?

 

Küldetésünk

A Woodway nemzetközi szervezet lelkes szakértők elhivatottságára és törekvéseire épül. Célunk, hogy a minőség és a design folyamatos fejlesztésével olyan termékeket állítsunk elő és olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek meghaladják vásárlóink elvárásait. Tartós kapcsolatok kiépítésére törekszünk, melyek hosszútávon is kiállják az idő próbáját.

 

Jövőképünk
Céljaik megvalósulására összpontosítva, ügyfeleinket partnereknek tekintjük, olyan egyedi és kiváló megoldásokat biztosítunk, melyek lehetővé teszik, hogy hosszútávon is tartós sikereket érjenek el.

 

Történetünk

A Woodway sikertörténete, közel 40 évvel ezelőtt indult hódító útjára. 1974-ben, felismervén a hagyományos futópadok hiányosságait, Willi Schönenberger gondolataiban egy olyan futópad tervezése fogalmazódott meg, mely nem csak hogy kielégíti az emberi igényeket, de olyan érzést kelt a felhasználóban, mintha puha tűlevelekkel borított erdei ösvényen futna. Elképzelésében egy olyan futópad szerepelt, melynek felülete kényelmes és nem akadályozza a futás, vagy a séta természetes ‘bioritmusát’, illetve egy olyan működési mechanizmusra épül, ami kiküszöböli a hagyományos, futószalagos gépekre jellemző súrlódást. Alapos kutatás és kísérletezés után a németországi, kölni sportiskolával együttműködve, Willi kifejlesztett és szabadalmaztatott egy egyedi és forradalmian új design-t, melynek sikere két kulcsfontosságú pontban rejlik: golyócsapágyas továbbító rendszer és egy teljesen innovatív léces futófelület.

1975-ben Németországban, a Rajna menti Weilben megalapították a Woodway GmbH-t. A Woodway név az angol erdei út (erdő-út) szóból ered – mintha puha tűlevelekkel borított, erdei ösvényen futnánk.

 

1983-ban a Sakai Medical gyártási licenszet kapott, hogy a japán piacon is használja a Woodway technológiát.

 

1988-ban licenszet kapott egy kicsi, jól felszerelt gyártó vállalat, az Egyesült Államokbeli Wisconsin államban található Waukesha-ban. 1990-ben a Woodway amerikai megfelelőjének kifejlesztésével és elkészítésével megalakult a Woodway USA. A vállalat büszke arra, hogy a hazai felhasználók kiszolgálása mellett, a Woodway futógépek világszerte elsődleges gyártójává és exportőrévé nőtte ki magát.

 

Napjainkban a Woodway az Államokban, Németországban és Japánban található tervező-, és gyártóegységeinek köszönhetően, a világ legnagyobb futópadgyártásra specializálódott cége. Mindhárom Woodway gyártó megosztja egymással a folyamatos minőség-, design-, és funkciófejlesztési tapasztalatait.

 

A Woodway terjeszkedése során a termékek minősége, a fejlesztés és az ügyfélszolgálat került a törekvések középpontjába. Nemcsak a futópadjainkat, de más termékeket, szolgáltatásokat, stratégiai kapcsolatainkat is fejlesztjük, hogy a fitnesz edzés, a tesztelés és a rehabilitáció igényeit kielégítve vezető pozícióban maradjunk.