Woodway élménybeszámolók

 

Teljesítmény

„Szeretem az új WOODWAY Curve futópadot. Általában, az a felhasználók kifogása a futópadokkal kapcsolatban, hogy nem helyettesítik egészen az igazi futóedzéseket, de a Curve könnyedén legyőzi a szkeptikusok ellenállását. Az atlétáim egyenesen imádják, mivel nagyobb teljesítmény kifejtésére képesek csökkentett szívritmusgyorsulás mellett. Ez a gép egyszerűen fantasztikus.”

Mike Boyle
a Body by Boyle alapítója

 

Személyi Edző

“Mindenkinek, aki ellátogat a terembe, megpróbálom a lehető legjobbat nyújtani mindenből. Miért lenne ez másképp a futópadok estében. Vagy WOODWAY vagy NO WAY.”

Gunnar Peterson C.S.C.S.

 

Tűzoltóság

„Az orlandói tűzoltóság nemrég szerzett be négy Woodway Desmo futópadot az 1. számú, központi telephely számára. Az alkalmazottaink csodákat mesélnek róla, és én is csupa pozitívumot tudok mondani a vállalatról. Az általuk szervezett műszaki oktatókurzus is kiváló volt. Akkor váltottunk a Woodway termékeire, amikor sorban kezdték felmondani a szolgálatot a régi, elavult futópadjaink (hogy képet kapjon róluk, idézze fel a hatvanas évek második felének tudományos-fantasztikus sorozatait William Shatnerrel). A WOODWAY erősségei a tartósság, a szalag magas élettartama, a csökkentett súrlódás és kopás, valamint a takarékos áramfogyasztás, melynek következtében az edzőtermünk megkaphatta a „zöld”, azaz energiatakarékos besorolást. Minden további nélkül a Woodway futópadjait ajánlom beszerzésre a teljes piaci választékból. Mi magunk is további nyolc egységet készülünk beszerezni, még ebben a költségvetési évben.”

Chris DeMaagd,
tűzoltó/munkahelyi fitneszoktató
orlandói tűzoltóság

 

Amerikai kormányzati és katonai létesítmények

“A Woodway a futópadok Cadillacje. Jelen pillanatban tizenkét Woodway Desmo és öt Woodway Force futópad üzemel a Camp Pendleton-i bázisunkon.

A Woodway Desmo futópadok különösen megbízhatónak bizonyultak, a hagyományos futópadokénál rövidebb karbantartási és állásidővel. Ha röviden kellene jellemeznem ezt a termékcsaládot, a „hosszú életű” jut először eszembe. Gumiból készült léceinek köszönhetően a Desmo külalakja egy tankra emlékeztet, és valóban, ez a jellemzés sok más tulajdonságát is tükrözi. Nemcsak a gyalogsági bázisokon, hanem sivatagi környezetben is ezt a futópadot ajánlanám elsősorban, mivel az egyedi golyóscsapágy-kialakítás és a futófelület vulkanizált gumilécei a sivatagi környezet viszontagságaival is megbirkóznak.

A Woodway Force egy specializáltabb futópad, amelyet kifejezetten atlétikai edzéseken való használatra fejlesztettek. Igen hasznosnak találtuk ezt az eszközt a nagy teljesítményű edzéseken, különösen azokon, amelyeken a kirobbanó erőt kívántuk fokozni. A Woodway eszközök gyorsan visszatérítik az eredeti befektetést a hosszú élettartamukkal és megbízhatóságukkal. Mindezek miatt továbbra is Woodway futópadokat fogunk beszerezni.”

Clint Miller
a katonai gyalogsági bázis fitneszcsoportjának vezetője
Camp Pendleton

 

Aktív életstílus

„A Woodwaynek köszönhetően ismét tudok szaladni! Karrieremet térdsérülések és -műtétek hosszú sora kísérte, melyeknek köszönhetően már több mint 4 éve kerülnöm kellett a futást és minden egyéb megterhelő aktivitást. Ez meglehetősen elcsüggesztett, mivel az addigi életemben meghatározó volt a futás és a versenyszellem.

Amikor az úton próbáltam szaladni, alig öt perc után a térdemben jelentkező fájdalom feladásra kényszerített. Két hónapja alkalmam nyílott arra, hogy öt percre kipróbáljak egy Woodway futópadot. Kíváncsi voltam, mit szól hozzá a térdem. Az öt perc hamar eltelt, és még mindig semmi problémát nem tapasztaltam. Újabb öt percet töltöttem a gépen, majd még öt percet, míg végül félórát sikerült edzeni, és hozzá még rövidebb sprintszakaszokat is be tudtam iktatni. Nagyszerűen éreztem magam, végre, és nemcsak az adott pillanatban, hanem egész nap, sőt, másnap is!

Mindig tudtam, hogy a Woodway futópadjai különlegesek, főleg azok életében, akik sportsérüléssel küszködnek, ahogy én is. Páratlan élmény volt ismét szaladni tudni! Hosszú idő után ismét erősnek és sportosnak érezhettem magam, ami természetesen az életkedvemet is visszahozta.

A futópados edzések az életem és az edzésprogramom alapvető fontosságú részét képezik. Mindennél boldogabbá tesz, hogy a Woodway szalagokon fájdalom nélkül edzhetek, sőt, az egész edzésemet magasabb szinten folytathatom!”

Amy Verstegen
az Athletes’ Performance alapítója
35 éves
Született versenyző!
Egykori 1. osztályú női futballista
7 térdműtéten esett túl, köztük az elülső keresztszalag műtétjén, és reméli, hogy elkerülheti a nyolcadikat
A jobb láb előrehaladott csontízületi gyulladása jelenti a legnagyobb problémát
2 nyakcsigolyasérv

 

Kereskedelmi fitnesz

„A Woodway futópadjai kétségkívül a piacon kapható legjobb minőséget képviselik. Vállalkozásom keretén belül edzőtermet működtetek, ahol van néhány visszatérő, komoly kihívást jelentő ügyfelem, például a nehéz és szupernehéz kategóriába tartozó súlyemelők, illetve túlsúlyos személyek. Az ő igényeiknek nem felelnek meg az átlagos futópadok. Amíg ilyenekkel dolgoztunk, eleinte, megszokottá váltak a meghibásodások, és néhány nap után rendszerint karbantartásra volt szükség, ami nemcsak, hogy jelentős kiesést okozott az üzemidőben, de néhány rendszeres ügyfelemet is elveszítettem emiatt. Ezt a problémát megoldott a két Woodway beszerzése. Azóta egyáltalán nem volt ilyen jellegű fennakadás. Első pillantásra indokolatlannak tűnt a futópadok viszonylag magas ára, de azóta bebizonyosodott, hogy életem egyik legjobb befektetése volt.”

John Nowak,
Iron Gym & Fitness, tulajdonos

 

Force futópad, nem motorizált edzés

„A WOODWAY Force tökéletes eszköz a sebesség és a gyorsulás edzésére, mivel lehetővé teszi az atléták teljesítményének mérését, legyen szó távolságról, időről, erőkifejtésről és energiáról – a mérhető dolgokat pedig irányítani tudjuk. A beépített számítógépes vezérlés lehetővé teszi a testre szabott, fokozatos megterhelés beállítását és a fejlődés pontos megtervezését. Mivel nem motor hajtja a szalagot, hanem az atléták saját ereje, érezhetik a talajra kifejtett erő közvetlen hatását, továbbá a Force továbbfejlesztett visszacsatolási rendszerével minden eddiginél pontosabban módosíthatják szükség szerint a mozgást. Röviden összefoglalva a lényeget: gyorsabban megtanulhatják, amire szükségük van, és hatékonyan dolgozhatnak a sprintelési mechanizmus továbbfejlesztésén, közvetlenül tapasztalható és bármikor folytatható eredményeket érve el.”

Ken Vick,
Integrated Performance Systems LLC, CEO

 

„Leginkább azért szeretem használni a WOODWAY Force futópadot, mert minden szinten használható fitneszedzésekre, legyen szó akár súlycsökkentő vagy rehabilitációs tréningről, vagy akár a hivatásos sportolók rendszeres edzésprogramjáról. Ez a rugalmasság igen hasznossá és széles körben alkalmazhatóvá teszi ezt a gépet. Nem elhanyagolható az sem, hogy használatával minden szinten a lehető legeredményesebb edzéstervet lehet elkészíteni.”

Paul Robbins,
anyagcsere- és sportteljesítmény-szakértő

 

Főiskolai edzőtermek, magas igénybevétel mellett

„Hosszú távon a WOODWAY a legjobb választás mind a létesítmény tulajdonosa, mind annak felhasználói számára, a következő okokból kifolyólag: 1) kisebb megterhelés a felhasználó ízületeire, 2) rövidebb leállási idő, ezáltal jobb kihasználhatóság, 3) kevesebb javítás, ezáltal hosszú távú anyagi előnyök, és 4) sokkal jobb tisztíthatóság és ennek következtében magasabb rendelkezésre állási idő. Emellett rengeteg dicséretet is kap a gép, mindenki odavan, hogy milyen kellemes szaladni rajta. Még a legkritikusabb ügyfeleink is elismerik, hogy a Woodway egy kiváló futópad. A zajszint csökkenése is jelentős mértékű: a gép futófelülete sokkal csendesebb, mint a hagyományos futópadoké. Mindent egybevetve elmondhatjuk, hogy a Woodway futószalagok beszerzése minden szinten a hasznára vált az edzőteremnek.”

Melissa Buchheit,
Georgia Állami Főiskola

 

Orvosi/klinikai rehabilitáció

„Több mint tíz éve foglalkozom szívbetegekkel rehabilitációs szakemberként, és ez idő alatt az elérhető felszerelések minősége látványosan fejlődött. A WOODWAY egy kiváló termék, amely számos ponton hozott kedvező változást a betegeink életébe. Olyannyira előnyösebb a használata a hagyományos futószalagokénál, hogy a pácienseink egy része nem is hajlandó már más futópadot használni.”

Barb Fagen,
a Community Memorial kórház kardiológiai rehabilitációs részlegének szakedzője