WOODWAY Fitness

 

A WOODWAY futópadok dinamikát, szakértelmet, csúcsminőséget és hosszan tartó sikereket hoznak a terem életébe.  A WOODWAY futópadokat a hagyományos futópadok hiányosságainak figyelembe vételével tervezték azzal a szándékkal, hogy kialakítsanak egy biztonságos és kényelmes futófelületet, mely csökkenti a felhasználók ízületeit érő terhelést és súrlódást, kényelmesebbé téve ezáltal a használatot.

 

Ha a WOODWAY-t választja, biztos lehet abban, hogy vendégei a világ legigényesebb futópadjait használják, melyeket nemcsak profi sportolók, híres atléták, hanem felismervén rendkívüli előnyeit, számtalan fitness központ is előnyben részesít.
A WOODWAY futópadokon olyan a futás, mintha puha tűlevelekkel borított erdei talajon futnánk. Páratlan.

 

Gondolta volna?

  • A szabadalmaztatott futófelület átlagosan 150 000 mérföldig használható anélkül, hogy cserélni, állítani, feszíteni kellene a szíjat.
  • Az alacsony súrlódású golyóscsapágyas átvivő rendszer szükségtelenné teszi a hagyományos futófelületet, és ezzel együtt annak felnyitását, olajozását.
  • A hagyományos futópadokhoz képest lényegesen kevesebb/ritkább karbantartást igényel, csökkentve ezzel a működési költségeket.
  • A hagyományos futópadoknál 50%-kal kevesebb energiát fogyaszt.
  • Egy fokozott használatnak kitett hagyományos futópad költsége és karbantartása akár négyszerese is lehet a WOODWAY  futópadokénak.
  • A WOODWAY a világon az egyetlen futópad, mely az ütközési pontban nyeri el a kinetikus energiát, csökkentve ezáltal az ízületeket, izmokat, kötőszöveteket érő káros hatásokat.
Woodway 4FRONT futópad
4FRONT

4Front futópad

A 4FRONT az elmúlt 40 év tervezésének és innovációjának a csúcspontja. Nemcsak egy újabb futópad a piacon, hanem megtestesíti mindazt a felelősséget, amit a csúcsminőségű innovációk, a hosszú élettartam és a felhasználók kényelme iránt vállaltunk.

Tovább a termékhez
CURVE

Curve futópad

A CURVE ˝az atléták kedvence˝. Ha teljesítményről van szó, a CURVE páratlan technológiát és utánozhatatlan minőséget jelent. Egyedi kialakítású futófelülete lehetővé teszi, hogy korlátlan sebességhatárok mellett végezhessük cardio edzésünket.

Tovább a termékhez
Woodway Curve futópad
Mercury
MERCURY

Mercury futópad

A Mercury kompakt, praktikus kialakításával helyet tud spórolni, anélkül, hogy a teljesítményről le kellene mondania.

Tovább a termékhez
PATH

Path futópad

A Path az otthoni fitness termek gyöngyszeme. Ez a modell a “nagyok” minden tulajdonságával rendelkezik és azokkal, amelyeket egy Woodway futópadtól csak elvárhat.

Tovább a termékhez
Path