Miért Woodway?

 

A Woodway közel súrlódásmenetes golyóscsapágyakkal működő vezérlőrendszerét kifejezetten azzal a céllal tervezték, hogy minimális karbantartással és költségekkel, tovább tartson a hagyományos futópadok működésénél. 

 

A kölni Német Sportfőiskola által végzett kutatások eredménye szerint ez a kombinált rendszer olyan, 38-43-as, ‘A’ típusú keménységű felülettel rendelkezik, amely ideális mértékben küszöböli ki az ízületekre és egyéb kötőszövetekre káros sokkhatásokat, miközben a futás alapvető biomechanikáját nem módosítja. Ezen kívül az alacsony súrlódású, golyóscsapágyakkal működő továbbító rendszer csökkenti a mechanikai és elektromos alkatrészekre ható erőket, kisebb igénybevételt, kevesebb karbantartást és javítást, alacsonyabb villanyszámlákat és általában hosszabb élettartamot eredményezve.

 

A Woodway futópad egyedi, motor nélküli megvalósítással biztosít hatékonyabb edzést az elszánt sportolóknak és jóval hosszabb élettartamot a gépnek.

 

Miért vennél meg egy átlagos futópadot, hogy néhány év múlva kidobhasd, mikor modernebb, strapabíróbb készüléket is kaphatsz?

Kezdd el a futást, tarts kőkemény edzéseket, ez a technika mindent kibír!

 

Gondoltad volna, hogy a  Woodway-jel ekkora a különbség?

Ha érdekel a profi Woodway futópad, keress minket bátran az info@puresports.hu oldalon!