WOODWAY Otthoni használat

 

Miért ne választanád a legjobbat?
A WOODWAY valóban a világ legkiválóbb futópadja, melyet úgy terveztek, hogy teljes kényelmet nyújtson felhasználóinak akár a következő versenyre edzenek, akár kondiciójukat kívánják fejleszteni, formába tartani. Az otthoni WOODWAY futópadot a kereskedelmi modellnek megfelelő szabványok szerint tervezték, készítették.
A kiváló futófelület jobban kíméli az ízületeket, kötőszöveteket és hosszabb élettartamú mint a hagyományos modellek. Hírességek, profi atléták és azok használják otthon is a WOODWAY futópadjait, akik a legjobbat akarják maguknak.

 

WOODWAY géppel az otthonodban, a világ legpuhább és legkényelmesebb futófelületén cardiozhatsz, amikor csak szeretnél. Mivel extra csendesre tervezték, nem kell izgulnod, hogy felébred a  család,  miközben kora reggeli edzésed végzed, vagy megvárnod azt, míg mindenki elalszik. A WOODWAY futópadok extra hosszú élettartammal rendelkeznek és minimális karbantartást, költséget igényelnek. E miatt ne fájjon a fejed!

Path
Path

Path futópad

A Path az otthoni fitness termek gyöngyszeme. Ez a modell a “nagyok” minden tulajdonságával rendelkezik és azokkal, amelyeket egy Woodway futópadtól csak elvárhat.

Tovább a termékhez
Mercury

Mercury futópad

A Mercury kompakt, praktikus kialakításával helyet tud spórolni, anélkül, hogy a teljesítményről le kellene mondania.

Tovább a termékhez
Mercury
Woodway 4FRONT futópad
4Front

4Front futópad

A 4FRONT az elmúlt 40 év tervezésének és innovációjának a csúcspontja. Nemcsak egy újabb futópad a piacon, hanem megtestesíti mindazt a felelősséget, amit a csúcsminőségű innovációk, a hosszú élettartam és a felhasználók kényelme iránt vállaltunk.

Tovább a termékhez