Woodway performance

 

Komoly sportolónak, komoly felszerelés jár. Függetlenül attól, hogy a kitartás, vagy az erő és a sebesség túlszárnyalása a cél, amivel a versenytársaktól kitűnhetünk, a sportolók bármelyike szüntelenül keresi az utat ahhoz, hogy egy kis PLUSZ előnyre tegyen szert.

 Minden egyes futópadot a szabadalmaztatott futófelülettel és csapágyrendszerrel terveztek., azzal a szándékkal, hogy a legnagyobb biztonságott nyújtsa a felhasználók számára. Rendkívül kíméletes az izületekkel, mert futófelülete egymástól független 3,5 mm vastagságú gumilécekből tevődik össze, szerkezete hasonló a recortan pályák felépítéséhez. Teljesen puha, párnázott alapot biztosít, ugyanakkor megtartja a járás természetes biomechanikáját.

A WOODWAY futófelület tökéletesen csökkenti minden egyes lépésnél a káros erőhatást, míg a hagyományos futópadoknál a fa felületre feszített PVC, gyapjú és műanyag szalag keménnyé teszi a futófelületet és megerőlteti az ízületeket, izmokat és inakat.

A hagyományos futópadokkal ellentétben a WOODWAY  szíja nem csúszik, így valós, a felhasználó testsúlyától független sebesség kalkulálható.

 

Miért edzene mással, mint a legjobbal?

Woodway 4FRONT futópad
4Front

4Front futópad

A 4FRONT az elmúlt 40 év tervezésének és innovációjának a csúcspontja. Nemcsak egy újabb futópad a piacon, hanem megtestesíti mindazt a felelősséget, amit a csúcsminőségű innovációk, a hosszú élettartam és a felhasználók kényelme iránt vállaltunk.

Tovább a termékhez
PRO/PRO XL

Pro/Pro XL futópad

Ha atlétikai edzésekről van szó, ennek a futópadnak nincsenek korlátozó tényezői. A PRO nagyobb, gyorsabb és pontosabb méréseket ad mint bármely más futópad. A legtökéletesebb eszköz a teljesítmény edzésekhez, tesztelésekhez.

Tovább a termékhez
Woodway ProXL
Woodway Curve futópad
CURVE

Curve futópad

A CURVE ˝az atléták kedvence˝. Ha teljesítményről van szó, a CURVE páratlan technológiát és utánozhatatlan minőséget jelent. Egyedi kialakítású futófelülete lehetővé teszi, hogy korlátlan sebességhatárok mellett végezhessük cardio edzésünket.

Tovább a termékhez
CURVE Trainer

Curve Trainer futópad

Összehasonlítva a nagy sikrű Curve modellel a Curve Trainer alacsonyabb dőlésszög mellett biztosítja a gyaloglóknak és a közép-hosszútáv futóknak is a kényelmes és biztonságos futás élményét.

Tovább a termékhez
Woodway CurveTrainer futópad
Curve-XL
CURVE XL

Curve XL futópad

A Curve XL már nem szorítja korlátok közé a magasabb, nagyobb termetű atlétákat sem, és mára a professzonális sport és fitnesz termek egyik kedvenc futópadja lett.

Tovább a termékhez
Force

Force futópad

A FORCE a legtökéletesebb eszköz a sebesség és a gyorsulás edzésére, mivel lehetővé teszi az atléták teljesítményének mérését, legyen szó távolságról, időről, erőkifejtésről és energiáról. A beépített számítógépes vezérlés lehetővé teszi a testre szabott, fokozatos megterhelés beállítását.

Tovább a termékhez
Force