Woodway Rehabilitációs termékek

 

A WOODWAY-el ismét a régi lehetsz!

A WOODWAY speciális futópadjait évtizedek óta előnyben részesítik Orvosok, Terapeuták és Páciensek. Különösen fizikoterápiára, kardiológiai rehabilitációra, elhízásos megbetegedések és egyéb rehabilitációs alkalmazásokra tervezett futópadjainkat évtizedek óta előnyben részesítik a szakorvosok.

A WOODWAY futópaddal biztos lehet abban, hogy a diagnosztikai eredmények megbízhatóak lesznek a felhasználó súlyától és termetétől függetlenül.

Kizárólag a WOODWAY gumírozott léces futófelülete elnyeli az ütközési pontban a kinetikus energiát. A lécek puhaságukkal, a legtökéletesebb futófelületet és a legkényelmesebb mozgás élményét biztosítják. 

Az orvosilag minősített párhuzamos kapaszkodók támasztékot és biztonságos érzést nyújtanak a pácienseknek. A korlátokon kívül minden egyes WOODWAY futópad mágneses biztonsági szalaggal és mozgatható vészkikapcsolóval is fel van szerelve.  A WOODWAY futópadok nagyon pontos sebességmérést biztosítanak, így precíz tesztelési eljárások elvégzésére kiválóan alkalmasak.

 

A WOODWAY felhasználó rendszer kijelzője pontos mérési adatokat  és vizsgálati ismétléssel kapcsolatos információkat közvetít.

 

  • Egyszerűen használható LCD érintőképernyőjén menüvezérelt működés
  •  A terapeuta kényelmesen, külső vezérléssel szabályozhatja sebességet, a megállást és az emelkedést
  • Előre telepített orvosi tesztprotokollok (pl. Conconi, Cooper, Bruce, stb. )
  • Automatikus szívfrekvencia mérés
  • 18 előre beállított edzés program
  • 200 egyénre szabott program készíthető/tárolható
  • Kijelző pontos leolvasást ad a sebesség, távolság, emelkedő , pulzus , idő -és kalória felhasználásról
PPS-Med
PPS MED

PPS MED futópad

A PPS Med az egyik legkeresettebb orvosi model és a legjobb választás azok számára, akik a széleskörű felhasználhatóságot keresik. Legyen szó rehabilitációról, ortopédiai kezelésről, sportorvoslásról vagy fizikoterápiáról, a PPS Med a piac legkiválóbb futópadjával áll rendelkezésre.

Tovább a termékhez
PPS PLUS (Loko Station, Loko Help)

PPS Plus futópad (Loko Station, Loko Help)

A PPS Plus ideális megoldást jelent azok számára, akik a járás könnyítéséhez keretet igényelnek. Az orvosilag minősített, teljes mértékben állítható kapaszkodókkal számtalan lehetőség nyílik a magasság és a szélesség állítására.

Tovább a termékhez