Válts innovatív Keiser megoldásokra!
Régi gépeidet beszámítjuk!

 

Újítani szeretnéd a gépparkodat, de nem szeretnéd, hogy kárbavesszen a régi?

Mi az innovációs bónusz keretében beszámoljuk régi géped értékét az új Keiser árába. Ráadásul régi gépeid biztosan jó helyre kerülnek, mert adományként kerülnek új gazdához.

 

Miért jó választás a Keiser?

 

A Keiser gépeknél az egyenletes és személyre szabható ellenállással dolgozó, sűrített levegő és mágnesesség előnyeit kihasználó technológiák minimálisra csökkentik a sérülések kockázatát, miközben jelentős teljesítménynövekmény elérésére van lehetőségünk.

 

A világ első légsűrítéses ellenállású erőfejlesztő edzőgépeit jegyző vállalat titka az a sikerélmény, amit felhasználói élhetnek meg a csúcsminőségű Keiser edzőgépek használata során. Könnyedén változtathatunk az ellenállásokon, szabályozhatjuk a mágneses erővel és sűrített levegővel működő gépeket, a súlykészletekkel tapasztalható high impact terhelés nélkül. Így kímélhetjük az ízületeket és kapcsolódó szöveteket, miközben izmainkat maximálisan fejlesztjük. Ráadásul a Keiser csúcstechnológia számos, a súlyokkal elképzelhetetlennek tartott edzési módra is lehetőséget ad.

 

Személyre szabhatósága és egészségügyi előnyei miatt ajánlott fiataloknak és időseknek, kezdőknek és profiknak egyaránt: kisebb sérülésveszély, rövidebb regenerálódási idő, gyorsabb fejlődés!

Kardió termékek

Kardió termékek

Amikor a Keiser hátsó kerék hajtású erő-iram szabályzása berobbant a piacra megváltoztatta az emberek beltéri kerékpározásról alkotott képét.

Tovább a termékekhez
Funkcionális gépek

Funkcionális gépek

A Keiser Infinity-sorozata világviszonylatban is a legelső sűrített levegővel működő kábelrendszer.

Tovább a termékekhez
Felső test erősítő gépek

Felső test erősítő gépek

A forradalmian új pneumatikus technológiának köszönhetően, biztonságosan edzhet sérülés veszélye nélkül.

Tovább a termékekhez
Alsó test erősítő gépek

Alsó test erősítő gépek

A legősibb elem a levegő lehetővé teszi, hogy sebesség határok nélkül fejlesszük a dinamikus erőt.

Tovább a termékekhez
Keretek, kiegészítők

Keretek, kiegészítők

Keiser edzőtermi rack-rendszere a szabad súlyok hatékonyságát és a Keiser pneumatikus edzőtermi felszerelések határtalan felhasználási lehetőségeit egyesíti.

Tovább a termékekhez
Otthoni gépek

Otthoni gépek

Kesier otthoni felhasználásra is készült gépeivel, hatékonyan és a legnagyobb biztonságban edzhetsz saját környezetedben.

Tovább a termékekhez
A Keiser-ről
A Keiser-ről

A gyorsan népszerűvé váló Keiser titka, hogy a kezdetektől fogva kizárólag minőségi felszereléseket kínál az igényes, kereskedelmi fitnesztermeknek és szervezeteknek.

Tovább
Mágneses ellenállás
Mágneses ellenállás

Az örvényáram egy elektromos örvény a vezetőanyagban, ami az indukciótól kiindulva mozgást eredményez, vagy megváltoztatja a mágneses mezőt.

Tovább
Pneumatikus ellenállás
Pneumatikus ellenállás

A Keiser gépek lapsúly helyett sűrített levegővel működő (pneumatikus) gépek, melyekkel folyamatosan, állandó ellenállással dolgozhat a mozgás minden fázisában.

Tovább